Căutare online   Căutare pe mobil   Cataloage printate   

Cataloage printate


Este îndeobşte cunoscut că pentru oricine: fie întreprinzător, cumpărător, elev student sau pensionar în rezolvarea treburilor de zi cu zi informarea rapidă prezintă o importanţă vitală.
Catalogul OMNIBUS tocmai în această privinţă vine în ajutorul populaţiei din Secuime. Catalogul tipărit, redactat prin utilizarea informaţiilor din baza de date, publică descrierea şi prezentarea firmelor şi instituţiilor din regiunile secuieşti într-o formă clară şi – fidel numelui său – uşor accesibilă pentru toată lumea. În consecinţă catalogul tipărit este destinat pentru uz particular la domiciliu sau uz public în birourile diferitelor firme şi instituţii.

Familia de cataloage OMNIBUS stă la dispoziţia utilizatorilor din Secuime începând din anul 1995. Ca rezultat al experienţei noastre de 24 de ani, am ajuns la concepţia să punem la dispoziţia cititorului nu numai datele firmelor unui singur oraş – centrul gravitaţional al regiunii – ci toate informaţiile referitoare la sistemul economic şi instituţional al întregii zone. Astfel catalogul poate fi utilizat cu folos de oricine care se interesează de un anumit produs sau serviciu, oricât de specific să fie acesta.

Rapiditate şi eficienţă în utilizare: dorim să punem în practică acest deziderat de bază în concepţia de redactare a catalogului. În acelaşi timp avem în vedere şi cerinţele bilingvismului din regiune: punem accent pe faptul să fim parteneri sprijinitori ai tuturor cetăţenilor în rezolvarea treburilor lor cotidiene.

Cataloagele OMNIBUS sunt consultate cu regularitate la domicilii,  la birourile firmelor şi instituţiilor,  la toate primăriile din Secuime.

Treiscaune de Jos


Zone Gheorgheni


Zona Odorhei


Treiscaune de Sus


Zona Ciuc

Comentarii recente

Newsletter

E-mail
Accept Condiţiile de utilizare, utilizare Cookie şi Politica de confidenţialitate.

top