Căutare online   Căutare pe mobil   Cataloage printate   

Căutare pe mobil


Cu ajutorul motorului de căutare mobil smartphone puteţi căuta, oriunde vă aflaţi, un produs sau serviciu, ori o întreprindere, instituţie, asociaţie sau fundaţie. Nu trebuie să faceţi altceva decât cu ajutorul căutătorului mobil să deschideţi pagina m.omnibus.ro sau cu ajutorul descifratorului de cod QR de pe telefon introduceţi codul QR aflat în josul paginii. (Despre codul QR găsiţi informaţii suplimentare: http://ro.wikipedia.org/wiki/Cod_QR).

Platforma telefonului mobil permite accesarea rapidă a datelor de contact ale firmelor, instituţiilor, asociaţiilor şi fundaţiilor, sau puteţi face un apel telefonic imediat, salvarea numărului de telefon pe mobil, transmiterea datelor prin sms.

Cu ajutorul motoarelor de căutare online sau mobil puteţi consulta întreaga o gamă vastă de oferte de produse şi de servicii din Ţinutul Secuiesc. Astfel persoanele aflate în călătorie sau comercianţii în deplasare se bucură oriunde de posibilitatea unei căutări rapide sau de a intra în legătură cu persoanele de contact. Prin posibilităţile de căutare vă oferim un mijloc rapid şi eficient de a găsi şi de a culege uşor informaţii detaliate privind un anumit produs sau serviciu.


Comentarii recente

Newsletter

E-mail
Accept Condiţiile de utilizare, utilizare Cookie şi Politica de confidenţialitate.

top