Blog


Megjelentek a 2019-es OMNIBUS Telefonkönyvek


datum 2019-05-15     olvasva 960Örömmel jelenthetjük be, hogy a felhasználói igényeket figyelembe véve, a 2019-es évben is sikerült megjelentetni a sokak által kedvelt nyomtatott OMNIBUS kiadványokat.

Így került megjelenésre februárban az Udvarhelyszéki OMNIBUS Telefonkönyv, áprilisban a Csíkszéki OMNIBUS Telefonkönyv és májusban a Felső-Háromszéki OMNIBUS Telefonkönyv.

Az OMNIBUS Telefonkönyvek célja, hogy megszokott, berögzött mozdulatokkal kezelhető nyomtatott segédeszköz legyen akkor, amikor éppen nem akarunk, vagy nem tudunk az internetre csatlakozni egy telefonszám, vagy postacím megszerzéséért. A telefonkönyvek, akár az online adatbázis, az ügyviteli székhelyek megjelenítése mellett a munkapontokat, azaz telephelyeket önálló bejegyzésként kezelik. Ilyenformán egy boltot, vendéglőt ajánlott inkább a fantázianeve alapján keresni, mint az azt működtető cég neve szerint. A korábbi kiadásokhoz hasonlóan a Telefonkönyvekben a bejegyzésekhez megadtunk egy vagy két, tevékenységet jellemző kulcsszót.

Regisztrációval előjegyzésbe vettük az igénylőket, akiket a megjelenést követően tájékoztattunk, hogy milyen formában, hol vehették át saját ingyenes példányukat. A regisztrált példányokon kívül, további ingyenes példányokban részesülnek/részesültek a frissen végzett középiskolai diákok, valamint a közbirtokosságok tagjai.

A 2019-ben megjelent Telefonkönyvek nyereményes kérdőívszelvényt is tartalmaznak, amelyek beküldésével értékes nyereménysorsoláson vehetnek részt a Telefonkönyv tulajdonosok. Június 10-ét követően ilyen módon kerül kisorsolásra egy STIHL láncfűrész, két okostelefon, két külső akkumulátor és két adathordozó is.

Az egyes kiadványok nyereménykampányának szabályzatai alább érhetőek el:

Az összes bejegyzés

Friss hozzászólások

Hírlevél

E-mail
Elfogadom a felhasználási, Cookie használati és adatvédelmi feltételeket.

top