Blog


Megtaláltuk Székelyföld legkedvencebb fogdokiját!


datum 2015-12-15     olvasva 2895Fogorvos. A legtöbben összerezzenünk már a szó hallatán is, és ameddig lehet, halogatjuk a felkeresését. De előbb-utóbb, egészségünk és külsőnk érdekében kénytelenek vagyunk meglátogatni őt. S ha már muszáj, akkor menjünk a legprofibbhoz, a legkedvesebbhez, ahhoz, akinek elégedett páciensei bizonyítják, mennyire jól dolgozik!

Megtaláltuk Székelyföld legkedvencebb fogdokiját!

Fogorvos. A legtöbben összerezzenünk már a szó hallatán is, és ameddig lehet, halogatjuk a felkeresését. De előbb-utóbb, egészségünk és külsőnk érdekében kénytelenek vagyunk meglátogatni őt. S ha már muszáj, akkor menjünk a legprofibbhoz, a legkedvesebbhez, ahhoz, akinek elégedett páciensei bizonyítják, mennyire jól dolgozik!

Annak érdekében, hogy kiderüljön, ki Székelyföld legnépszerűbb fogdokija, az OMNIBUS online kampányt hirdetett, amely 2015. november 10. és 2015. december 14. között zajlott. Az összesen 214 székelyföldi fogászati rendelőre és fogorvosra az omnibus.ro látogatói szavazhattak és írásban is véleményezhették őket. Egy fogorvost egy eszközről csak egyszer lehetett értékelni, de egy látogató akár több rendelőre is szavazhatott.

A leadott értékelések alapján Székelyföld legkedveltebb fogorvosa:

Dr. Crișan Róbert

aki két helyen, a kézdiszentkereszti és torjai Blend-a-Dent rendelőkben gyógyítja mesteri szinten a fogakat és adja vissza az őszinte, megkönnyebbült mosolyokat.

De rajta kívül is vannak még nagyon népszerű és ügyes kezű fogdokik, akikre elégedett pácienseik szép számmal szavaztak:

-          Alsó-Háromszék legjobbjai mind Sepsiszentgyörgyön javítják a fogakat: Dr. Gyergyay Réka, Dr. Șerban Radu Daniel és Dr. Dezső Attila bizonyultak favoritnak.

-          Csíkszéken a gyimesfelsőbükki Dr. Galaczi Attila, a csíkszeredai Dr. Nagy Andrea és a csíkszentdomokosi Dr. Szabó Tibor fogdokikért lelkesednek a helyi páciensek.

-         Felső-Háromszéken a már említett, abszolút győztes Dr. Crișan Róbert mellett Dr. Székely Zsolt és Dr. Székely Tünde vezetik a népszerűségi listát, amelyet szakmai hozzáértésükkel vívtak ki.

-         Gyergyószék legkedveltebb fogorvosai mind Gyergyószentmiklóson tevékenykednek, ők sorrendben: Dr. Török Imola, Dr. Székely Zsolt Árpád és Dr. Gáll Zsombor.

-          Marosszék legfelkapottabb fogdokijai marosvásárhelyiek: Dr. Magyary Elődöt, Dr. Mihály Melinda Emőkét és Dr. Kovács Andrást értékelték a legtöbbre hálás pácienseik.

-        Udvarhelyszéken Dr. Marthy Zsuzsa és a vele dolgozó Dr. Arros Réka bizonyult a legnépszerűbbnek, de a Dental Centrum fogorvosai is igen közkedveltek. Ők mind Székelyudvarhelyen teszik szebbé és egészségesebbé a fogakat.

        Itt megnézheti a fogászati rendelők pillanatnyi értékelési állapotát: Fogászati rendelők

Az összes bejegyzés

Friss hozzászólások

Hírlevél

E-mail
Elfogadom a felhasználási, Cookie használati és adatvédelmi feltételeket.

top