MAROSVÁSÁRHELYI POLGÁRMESTERI HIVATAL - PRIMĂRIA TÂRGU MUREŞ

2.88/5 (55)
Összesen:
2.76/5 (363)
Vissza a listázáshoz
Cím: 540026, Marosvásárhely, Szabadság tér, 3
Polgármester: Soós Zoltán
Telefonszám: 0265-268330 0265-266029, Fax: 0265-260813 0265-262956
Kulcsszavak: POLGÁRMESTERI HIVATALOK,
Webcím: www.tirgumures.ro
Email: tgmures@cjmures.ro
Megosztás:
6 hozzászólás - Én is hozzászólok

Jáni Rozália - 2021-03-23

Jó napot kíánok! Szeretném tudatni, hogy a múlt héten a Hangya/Furnica toronyblokk közelében, a Poklos patak Budai Nagy Antal negyedének oldalán egy négy emeletes tömbház előtt durva fametszéseket végeztek. Remélem nem vette kezdetét az évek óta tartó

Szász György - 2021-03-16

Tisztelt Soós polgármester úr!
Olvastam a Népújságban megjelent cikkét, amelyben említést tett Szász Károlyról. szemerjai Szász Károly az én ükapám. A szemerjai Szász család honlapján (www.szemerja-szazs.hu) részletesen lehet róla, és a többi leszármazottról rengeteg információt olvasni.
A szélesebb család hozzájárulásával 2012-ben restauráltattam a ref. temetőben levő Szász Károly síremléket (mely műemléknek van nyílvánítva), a temető bejáratánál levő temetőtérképet újra csináltattam, amelyen rajta van Vásárhely sok neves személyiségének a temetőben levő sírhelye. A Szász Károly síremlékéhez irányítótáblákat szereltettem fel.
Ha az említett terv megvalósításra kerül, szívesen hozzájárulok úgy a magam mint a családom nevében egy bizonyos pénzösszeggel.
Tisztelettel Szász György

molnár sándorné - 2019-08-15

Szeretném megtudni Koszta Ilona CImet Kövesdomb,szetetnék kapcsolatba lepni vele.

Albert krisztina - 2018-01-30

Jo napot albert ibolya krisztina vagyok szeretnem megtudni egy helyi lakos telefonszamat (az edesanyam telefonszamat)nagyon fontos lenne nem ismerem es meg szeretnem ismerni Kovacs Ilona a neve es az o telefonszamat szeretnem megszerezni!

Nezdei Csaba - 2017-10-05

Tisztel polgár mester Ur ,Hölgy .
Nezdei Csaba vagyók a Mozgássérültek Budapesti Egyesülete ,Komonikációs sajtó.
Tisztelt polgármester Úr és Hölgyem a Budapesti mozgássérüktek egyesülete szeretne be mutatni a Marosvásárheji mozgássérültek és a Marosvásárheji polgármesteri hivatal szociális osztája vezetöje részére . Be mutatnák a Bp, mozgássérültek Egyesülete mukáját , és tevékenységét .
kérem ha mod és lehetöség nyilik várnám a meg hivó. levél a Marosvásárheji polgármesteri hivataltól .
váróm válaszát amit a : pestikozpont@mbeinfo.hu www.mbeinfo.hu Egyetemes Tervezés Információs és kutatóközpont . várom válaszukat . tiszteletel Nezdei csaba. 0630-7420777 mobilon várom telefont.

szabo rozalia - 2016-07-07

jo napot szabo rozsika vagyok el vagyok valva van egy 5 honapus kisfiam mikor szultem szabo nevem szultem es a volt uram nevere ment a gyermekem mit lehet teni h nevere vegye az apja a fiat me nem az uram az apja a gyereknek hanem az eletarsame es a korhazba szabo nevre tetek de az o apja bodoni csogor en most viszajotem a leankori nevemre szatmari vagyok szeretnem ha segitenenek me meg keresztlevele nincs szeretnem ha az apja nevet hordana a bodoniu nevet

Itt megoszthatja véleményét a fenti cég, intézmény termékeivel, szolgáltatásaival kapcsolatosan.

Nevem
E-mail (nem publikus)
Üzenet
Az üzenet elküldéséhez megkérjük másolja be a fent látható biztonsági kódot.
Elfogadom a felhasználási, Cookie használati és adatvédelmi feltételeket.


Vissza a listázáshoz

Friss hozzászólások

Hírlevél

E-mail
Elfogadom a felhasználási, Cookie használati és adatvédelmi feltételeket.

top