Online kereső   Mobil kereső   Nyomtatott katalógus   

Online kereső


A www.omnibus.ro egy online termék- és szolgáltatáskereső. Adatbázisunkban megtalálható a legtöbb székelyföldi vállalkozás, intézmény, egyesület és alapítvány. A hozzájuk rendelt kulcsszavak segítségével találhat rá adataikra. Az adatbázist napi rendszerességgel frissítjük.

A webes felületen felhasználóink elérik a székelyföldi vállalkozások, intézmények, alapítványok és egyesületek kontakt adatait, elhelyezkedésüket a térképen, termékismertetőket, akciókról szóló hirdetéseket, képes hirdetéseket, bemutatkozó videó-filmeket. Az azonnali e-mail küldés lehetőségével biztosított a gyors kapcsolatfelvétel.

A keresés megkönnyítése érdekében, a következő linkeken elérheti a magyar, román illetve angol kulcsszavak listáját.

Használati segédlet a www.omnibus.ro oldalhoz:


Hogyan keressünk az omnibus.ro oldalon?

Az omnibus.ro oldalon székelyföldi székhelyű vagy ott bejegyzett munkaponttal rendelkező cégről, intézményről, egyesületről tudunk naprakész információt találni. Minden keresést ajánlott az oldal logójára kattintva kezdeni. Így törlődnek az esetleges előzetes szűrések részeredményei.
A Mit keres? mezőbe beírt szöveget - ami lehet például tevékenységet leíró kulcsszó, személynév, telefonszám vagy egyéb - tartalmazó bejegyzéseket a Hol találja meg? mezőben kiválasztott település és utca szerinti szűrés szerint listázza ki a rendszer. Valamely szék nevének beírásával, vagy kiválasztásával régiós szűréseket is végezhetünk. A Hol találja meg? mezőbe való beíráskor érdemes figyelni a felajánlott találati lehetőségekre.
Gyors, településtől független keresésekre használhatjuk a képernyő jobb felső sarkában található keresőablakot.
Hogyan értékeljük az omnibus.ro weboldalon szereplők tevékenységét?

A www.omnibus.ro oldal minden egyes látogatójának lehetősége van arra, hogy értékelje a bejegyzésben szereplő munkapont tevékenységét.
A csillagokkal megjelenített értékelések felső sorában található a féléves, őszi-téli, illetve tavaszi-nyári értékelés, az alsóban az összesített értékelés. Zárójelben található az értékelések száma, előtte pedig az az érték, amely megmutatja, hogy a legmagasabb 5 pontos értékelésből mekkora az átlag értékelés nagysága.
A féléves értékelést minden napéjegyenlőségkor nullázzuk, vagyis március 20-án és szeptember 23-án. Összehasonlítva a féléves értékelést az összesítettel, következtethetünk arra, hogy az aktuális átlagmegítélés hova mozdult az elmúlt időszak átlagához képest.
Egy IP címről ugyanabban a félévben csak egy értékelést jegyezhetünk.
Minél nagyobb a féléves értékelések száma, a bejegyzés annál előbb kerülhet valamely listázásban.
Hogyan írjuk le, osszuk meg véleményünket az omnibus.ro oldalon szereplőkről?

Bárki írhat hozzászólást valamely tevékenységgel kapcsolatosan. A hozzászólást az érdekelt fél a megadott e-mail címen minden esetben megkapja. Ha a hozzászóló bejelöli, hogy hozzászólása legyen nyilvános, akkor egy előzetes moderálás után a hozzászólás megjelenik a bejegyzés alatt.
A magyar, román és angol nyelvű aloldalak bármelyikéből elküldött hozzászólások valamennyi nyelvű felhasználó számára megjelenítődnek.Milyen előnyökkel jár, ha regisztrálok az omnibus.ro weboldalon?

A www.omnibus.ro használata regisztráció nélkül is hozzáférést engedélyez a tartalom nagy részéhez.
Regisztrálhatunk Cégtulajdonos-ként mint valamely jogi személy képviselője, vagy egyéni vállalkozó, valamint Oldallátogató-ként.
A Cégtulajdonos felhasználónak lehetősége van az általa képviselt vállalkozások adatainak, hirdetési anyagainak felvezetésére, módosítására.
Az Oldallátogató-ként regisztrált felhasználó mentesül az olyan korlátozásoktól és ellenőrző kérdések egy részétől, amelyek a rendszer biztonságát biztosítják.
TOP cégek

A TOP CÉGEK menüpont alatt megtalálható Székelyföld 50 legnagyobb árbevételt megvalósító cégének listája, illetve az 50 legtöbb alkalmazottat foglalkoztató cégének a listája. A lista online tanulmányozása során valamely cégnévre kattintva eljutunk az illető cég OMNIBUS-profiljára. A listák mellett, azokat követően különféle grafikonokat találunk a listában szereplő cégek teljesítményeivel és jellemzőivel kapcsolatosan.Eredményes böngészést kívánunk!

Friss hozzászólások

Hírlevél

E-mail
Elfogadom a felhasználási, Cookie használati és adatvédelmi feltételeket.

top