VÁROSI KÓRHÁZ - SPITALUL MUNICIPAL ODORHEIU SECUIESC

2.75/5 (4)
Total:
2.77/5 (341)
Inapoi la listare
Adresa: 535600, Odorheiu Secuiesc, str. Bethlen Gábor, 72
General manager: Lukács Antal
Numar de telefon: 0266-212186 0266-212187, Fax: 0266-212188
Cuvinte cheie: SĂNĂTATE, SPITALE,
Site web: www.hospital-odorhei.ro
Email: hospital.odorhei@gmail.com
Share:
7 comentarii - Commentez si eu

Ditke - 2018-10-27

Folyt. köv., mert az valamiért lemaradt.
Tehát a válasz: nincs panasz, legfennebb nem bírja a gyomra, akkor majd visszajön, írunk mást. Egy nagyon fontos dologról azonban nem esett szó: a BISZFOSZFONAT tartalmú gyógyszerek (pl. Fosavance) szedése előtt el kell menni fogorvoshoz, s ha kell, még a gyógyszer szedése előtt rendberakni a fogakat. A biszfoszfonat tartalmú gyógyszer szedése mellett akár egy foghúzás is helyrehozhatatlan dolgot eredményezhet!! Erről mégiscsak tájékoztatni kéne a pácienseket!!
TANULSÁG: el kell olvasni a betegtájékoztatót és tájékozódni kell az interneten is, esetleg kérni a családorvos segítségét az eligazodásban, mert nem mindig elég, amit egy-egy szakorvos mond nekünk.

Ditke - 2018-10-17

Kata véményéhez kapcsolódóan: valóban szép, ha valaki tudásával másokon akar segíteni. A gond csak az, hogy útközben a jószándék elvesz, s ami marad, azt inkább jobb nem megnevezni.
A bőrgyógyászaton az időpontot minden bizonnyal a betegek bosszantására találták ki, az orvos nézőpontjából valószínüleg a beteg arra való, hogy várjon (hogy mást ne mondjak), a váróterem pedig arra, hogy tele legyen. Nem is egyszer fordult elő, hogy órákat kellett várni, bocsánatkérés persze sehol, úgy tűnik, az a természetes, ha a páciens akkor is több órát vár, ha időpontja van.
A fizión még rosszabb a helyzet. Ott is órákat kell várni, mert ugyanarra az időpontra több embert is hívnak. Ráadásul arra a kérdésre, hogy a felírt gyógyszernek van-e mellékhatása, azt a választ kapja az ember, hogy

kovacs elekné - 2018-09-12

Kedves Főgazgatő Ur!!!

Keresem rokonomat Bandi bácsit,aki a korházukban dolgozott tüdőgyógyász orvosként,és kb.25-27 éve halt meg.Hozzátartozóit keresem,nem emlékszem már a vezeték nevére.Tudna segiteni,megköszönném!!!

Kata - 2018-07-16

Igazan szep, ha valaki a gyogyitas-,a segito szakmat valasztja hivatasaul es ezert kozel egy evtizeden at tanul es robotol. Vajon melyik ponton hal ki az emberseg ezekbol az emberekbol? Hol dol el, hogy a segitsegre szorulokkal es azok ketsehgbe esett hozzatartozoival hogyan viselkednek? Melyik az a tenyezo, ami az istenjatszasra jogositja fel oket? Vajon a korhazat akkreditalo bizottsagot erdekelne-e, hogy mi van a megfelelesi erofeszitesek nyujtotta latszaton tul a humanummal? Aki tul nagy tehernek erzi a segito szakmat, mint valasztott hivatasat, miert nem probalkozik mas teruleten is? 2018.06.25, 2018.07.06, 2018.07.15-n szolgalatos

Sajgó Ildikó - 2017-05-14

Azt szeretném kérdezni ,igaz hogy nincs a kórháznak hepatitis b elleni oltó anyag csecsemőknek? És miért nincs? Ha így van legalább jó lenne időben tájékoztatni a márkákat ,hogy tudják beszerezni! Igazán nem hiszem el hogy ennyire rosszul áll a román egészségügy! Üdvözlettel Sajgó Ildikó!

Kiss - 2017-03-16

Kedves Fő Igazgató Úr(Lukács Antal)
A sürgősségin egyes személyzet elég rosszul beszélnek az emberekkel és nagyképűen beszél a páciensel és előfordul olyan is,hogy elküldik a beteget mind engem is.Kicsit felháborittonak tartom mivel adózom,adózunk s nem is keveset,elvárnánk egy kis tiszteletet egyes alkalmazottaktól mert nem unalmunkban megyünk sürgősségire vagy tán mert nincs egyéb dolgunk!!!!
Hol vannak a jogaink amiket le tudnak írni de nem tud a vezetőség betartatni az alkalmazotjaival.
Meg értjük hogy kevés az orvos meg a fizetés is de ez nem a betegek hibája nem kell úgy beszélni mintha a seggükből rántottak volna!!!
Tisztelettel

Klári - 2013-05-04

A NORADA Rt-nél dolgozó hölgy reklámot csinálván terjeszetete a hírt ,hogy ingyenes mammográfia vizsgálat a városi korház radiologiai osztályon,és még beutaló sem kell.Csak fel hívod a következő számot (0740062980) . Egyértelmű,mindenki kapott az alkalmon és fel is hivtuk a fenti számot . Egy női hang válaszolt (Dr, I.Emese),aki tájékoztatott a programált idöpontról. Meglepödve tapasztaltuk a gyorsaságot ahogy betesékelt a kedves doktornő az egyik helységbe ,ahol nem mammográfia vizsgálat készült hanem ekográfia és a vizsgálat befejeztével tájékotatta a pácienseket,hogy "EZ 50 LEJ" .

Kérdem : Törvényes ez az eljárás ?
Aici va puteti exprima opinia vizavi de serviciile, produsele firmei sau institutiei.

Nume
E-mail (nu este public)
Mesaj
Pentru a trimite mesajul va rugam sa copiati codul de securitate de mai sus.
Accept Condiţiile de utilizare, utilizare Cookie şi Politica de confidenţialitate.


Înapoi la listare

Comentarii recente

Newsletter

E-mail
Accept Condiţiile de utilizare, utilizare Cookie şi Politica de confidenţialitate.

top