Căutare online   Căutare pe mobil   Cataloage printate   

Căutare online


Site-ul www.omnibus.ro este un motor de căutare online de produse şi servicii. Baza noastră de date conţine zeci de mii de întreprinderi, instituţii, asociaţii şi fundaţii din Ţinutul Secuiesc. Datele lor pot fi regăsite pe baza cuvintelor de cheie ataşate (domenii de activitate). Baza de date se actualizează cu regularitate zilnică.

Pe pagina Web utilizatorii pot găsi datele de contact ale unităţilor, locaţia lor pe hartă, prezentări de produse şi servicii, anunţuri despre evenimente, texte şi fotografii publicitare, videoclipuri de promovare. Expedierea imediată de mesaje e-mail asigură posibilitatea unor contacte rapide.

În vederea înlesnirii căutării pe link-urile alăturate:  maghiara , romana, engleza puteţi consulta lista cuvintelor cheie (domenii de activitate).

Îndrumar de utilizare al paginii www.omnibus.ro:


Cum să căutăm pe site-ul omnibus.ro?

Pe site-ul omnibus.ro găsim informaţii actualizate despre firmele, instituţiile şi asociaţiile cu sediul și/sau punctul de lucru înregistrat în Secuime.
Este recomandat să începeţi fiecare căutare făcând click pe logo-ul paginii. Astfel se şterg rezultatele unei căutări prealabile.
Sistemul listează rezultatele pe baza textului scris în câmpul Ce căutaţi? – ce poate să fie un cuvânt cheie referitor la activitatea întreprinderii, nume, număr de telefon sau altceva, respectiv pe baza localităţii şi numele străzii alese din câmpul Unde găsiţi?. La alegerea localităţii în câmpul Unde găsiţi? este recomandat să acordaţi atenţie şi rezultatelor recomandate automat de sistem.
Pentru căutări rapide, indiferent de localitate, putem folosi fereastra de căutare din colţul de sus dreapta al paginii.
Cum să evaluăm activitatea celor prezenţi pe site-ul omnibus.ro?

Toţi vizitatorii site-ului www.omnibus.ro au posibilitatea de a evalua activitatea punctelor de lucru prezente pe site.
În rândul de sus al evaluării cu steluţe se află evaluările semestriale, de toamnă-iarnă, respectiv primăvară-vară, iar în rândul de jos se află evaluarea totalizată. Numărul evaluărilor este marcat în paranteză, iar în faţa parantezei este valoarea care arată media punctelor obținute de firma respectivă din maximul de 5 puncte.
Evaluarea semestrială reîncepe la fiecare echinocţiu de primăvară şi toamnă, adică pe 20 martie şi 23 septembrie. Comparând evaluarea semestrială cu cea totalizată, putem analiza evoluția evaluării medii actuale faţă de media perioadei anterioare. Într-un semestru de pe o adresă IP se poate înregistra o singură evaluare.
Cu cât valoarea evaluării semestriale este mai mare, cu atât mai sus poate ajunge înregistrarea respectivă într-o anumită listare.
Care sunt avantajele înregistrării pe site-ul omnibus.ro ?

Folosirea site-ului www.omnibus.ro permite acces la majoritatea conţinutului şi fără înregistrare.
Ne putem înregistra ca Administrator, fiind reprezentantul unei persoane juridice sau ca întreprinzător individual, respectiv ca Vizitator site.
Utilizatorul Administrator are posibilitatea de a înregistra şi modifica datele întreprinderii şi materialul de publicitate.
Utilizatorul Vizitator site este scutit de unele îngrădiri și întrebări de control ocazionale care asigură securitatea sitului.
Cum redactăm opinia noastră despre cei prezenţi pe site-ul omnibus.ro?

Oricine își poate exprima opinia referitoare la oricare activitate sau întreprindere prezentă pe site. În fiecare caz, destinatarul va primi comentariul pe adresa de mail. Dacă se bifează opțiunea ca acel comentariu să fie public, atunci după o moderare prealabilă, acesta va apărea în submeniul “Comentarii”.
Comentariile trimise de pe oricare dintre cele 3 limbi prezente pe site (maghiară, română, engleză) sunt vizibile tuturor utilizatorilor.
Firme TOP

În submeniul TOPUL FIRMELOR găsiţi lista celor 50 de firme din Secuime cu cele mai mari cifre de afaceri, respectiv cele 50 de firme cu cei mai mulţi angajaţi. Prin studierea online a listei, făcând click pe numele firmelor, suntem redirecţionaţi la profilul OMNIBUS al firmei respective. În afară de liste, mai găsim şi diverse grafice referitoare la realizările şi performanţele acestora.Vă dorim succes în navigare!

Comentarii recente

Newsletter

E-mail
Accept Condiţiile de utilizare, utilizare Cookie şi Politica de confidenţialitate.

top