Blog


Ahol a legjobb kenyerek sülnek


datum 2016-03-25     olvasva 1262Székelyföldön a kenyér az egyik legalapvetőbb élelmiszer, mindenki eszi és szereti, fehéren, barnán, rozsosan, frissen vagy pirítva, ahogy éppen adódik. Az igazi székely még a laskát és a pityókát is kenyérrel eszi, így hát nagyon nem mindegy, milyen vekni kerül naponta az asztalra.

Hogy megtudjuk, melyek Székelyföld legkedveltebb pékségei, az OMNIBUS online kampányt indított 2016. február 22 és március 21-e között. A kampány során összesen 202 székelyföldi pékségre  szavazhattak az omnibus.ro látogatói, valamint írásban is véleményezhették őket. Egy pékséget egy eszközről csak egyszer lehetett értékelni, de egy látogató akár több pékségre is szavazhatott.

A pontozások és a leadott értékelések alapján az első helyen az alsó-háromszéki

DIÓSZEGI PÉKSÉG - MADEXPORT SRL

végzett 109 szavazattal, az ismert és közkedvelt pékség 3,18-as átlagpontot ért el. Nem sokkal maradt el mögötte a szintén alsó-háromszéki második helyezett BABI PÉKSÉG - BRUTARIA BABI SRL, amelyre a 101 pontozó 3,92-es átlagot adott és a harmadik helyre befutó csíkszéki HARMOPAN SA, amely 80 szavazatával 3,48-as átlagot hozott.


Az omnibus.ro látogató legmagasabbra a marosszéki SZANTO FULOP SRL-t értékelték, átlagosan 4,59 pontot kapott, amely 69 szavazatával a negyedik helyre került a székelyföldi pékségek népszerűségi listáján. A TOP 5 legtöbb szavazatott kapott pékség közé még a TIM KO BRUT SRL tudott bekerülni 66 kapott szavazatával, amely viszont a többinél alacsonyabb, 2,27-es átlagot produkált.

A kampány során összesen 1.844 omnibus.ro látogató értékelte a székelyföldi pékségeket, ebből is látszik, hogy a jó kenyér bizony mindenkinek fontos!

Székekre lebontva az alábbi pékségek csípték el az első helyeket:

-          Alsó-Háromszék: DIÓSZEGI PÉKSÉG - MADEXPORT SRL

-          Csíkszék: HARMOPAN SA

-          Felső-Háromszék: CONSUMCOOP BERECKI FOGYASZTÁSI SZÖVETKEZET - PÉKSÉG

-          Gyergyószék: FAPICOM SRL

-          Marosszék: SZANTO FULOP SRL

-          Udvarhelyszék: SÁNDOR PÉKSÉG - BRUTARIA SANDOR SRL

Kevés ínycsiklandóbb és finomabb dolog van, mint a ropogós, friss kenyér illata és íze! Együk bátran továbbra is, főleg, ha a fenti igen népszerű pékségektől származik!

Az összes bejegyzés

Friss hozzászólások

Hírlevél

E-mail
Elfogadom a felhasználási, Cookie használati és adatvédelmi feltételeket.

top