Blog


Kedvenc Fogorvos OMNIBUS Népszerűségi Díj 2020 - Nyertesek


datum 2020-12-17     olvasva 650Fogorvos. A legtöbben összerezzenünk már a szó hallatán is, és ameddig lehet, halogatjuk a felkeresését. De előbb-utóbb, egészségünk és külsőnk érdekében kénytelenek vagyunk meglátogatni őt. S ha már muszáj, akkor menjünk a legprofibbhoz, a legkedvesebbhez, ahhoz, akinek elégedett páciensei bizonyítják, mennyire jól dolgozik!

A www.omnibus.ro oldalon fellelhető székelyföldi fogászati rendelőkre leadott értékelési szavazatokat 2020. december 17-én vettük számba. Az értékelések számolása a szeptember 22-i napéjegyenlőség-ideji nullázástól kezdődött. Az összesen 413 székelyföldi fogászati rendelőre és fogorvosra az omnibus.ro látogatói szavazhattak és írásban is véleményezhették őket. Egy fogorvost egy eszközről csak egyszer lehetett értékelni, de egy látogató akár több rendelőre is szavazhatott. Az oldalt közvetlenül felkeresők mellett november és december hónapokban egy erőteljes Facebook felhívással irányítottuk az online közönséget a kedvenc fogorvosi listára szavazásra. Ennek nyomán a szerves elérés, valamint a Facebookról származó átkattintás során 3668 értékelés alapján alakult ki a végeredmény.

A leadott értékelések alapján a legtöbb értékelést begyűjtő és ezáltal a Székelyföldi Kedvenc Fogorvos OMNIBUS népszerűségi díjat elnyerő fogorvos:

Dr. Zsarnóczay Attila,

aki baróti rendelőjében gyógyítja mesteri szinten a fogakat és adja vissza az őszinte, megkönnyebbült mosolyokat.

Rajta kívül is vannak még nagyon népszerű és ügyes kezű fogdokik, akikre elégedett pácienseik szép számmal szavaztak:Az összes bejegyzés

Friss hozzászólások

Hírlevél

E-mail
Elfogadom a felhasználási, Cookie használati és adatvédelmi feltételeket.

top