Blog


Székelyföld legnépszerűbb éttermei, avagy OMNIBUS ÉTTEREM népszerűségi díjas éttermek 2020-ban


datum 2020-08-03     olvasva 656A koronavírus-járvány miatti korlátozások az egész világon súlyos csapást mértek az éttermekre.

A nehézségek nem kerülték el a Székelyföldön működő vendéglátóipari egységeket sem. Ennek ellenére számos vendéglő továbbra is működött és házhoz szállítással igyekezett kiszolgálni klienseit. Ezáltal egy újabb értékelési szempont is kialakult az éttermek rangsorolásában.

Annak érdekében, hogy kiderítsük, hogy ilyen körülmények között is, melyek Székelyföld legkedveltebb, legnépszerűbb éttermei, 2020. március 20-át követő időszakban az omnibus.ro napi akár 2000 látogatójának szavazatai alapján kerestük a választ.

A felmérés során az omnibus.ro használói online értékelési rendszerünk segítségével pontozták, kommentelték azokat az éttermeket, amelyeket ismernek és amelyeket bátran ajánlanak a barátaiknak is.

A Székelyföldön működő 364 étteremre, melyek a http://goo.gl/250TdW linken tekinthetőek meg, 9501 értékelést adtak le a felhasználók.

A végső eredményben az értékelések számát vettük figyelembe (1-5 skálán).

Az értékelők szavazatai alapján az alábbi éttermek nyerték el székenként az OMNIBUS ÉTTEREM népszerűségi díjat 2020-ban.

Az összes bejegyzés

Friss hozzászólások

Hírlevél

E-mail
Elfogadom a felhasználási, Cookie használati és adatvédelmi feltételeket.

top