Blog


Kedvenc Pékség OMNIBUS Népszerűségi Díj 2020


datum 2020-02-20     olvasva 778Az omnibus.ro hamarosan újra számba veszi, hogy melyek a legnépszerűbb székelyföldi pékségek.

A tavalyi őszi napéjegyenlőség idejétől már újra gyűl az értékelések száma az omnibus.ro oldalon bejegyzett pékségek profilján. A pillanatnyi rangsor megtekinthető itt. A rangsor alapvetően az időszakos értékelés zárójelben található értékelések száma szerint áll fel, tehát minél több értékelést kap egy bejegyzés, annál előbb kerül a betűrendes listában.

A végső számbavételnél azok az értékelések számítanak, amelyeket a Pékségek kulcsszóval rendelkező bejegyzések kaptak. Ha valamely cégnek több helyszínen is van péksége, akkor ezek külön bejegyzésként szerepelnek és önállóan vesznek részt a rangsorolásban. Bármennyi csillagot is kapott egy értékelés, hozzájárult a cég népszerűségének növeléséhez. Különvéleményt megfogalmazni és közzétenni a Hozzászólások fül alatt lehet.

A pékségeknek lehetőségük van alapadataik mellett megadni bővebb ismertetőt magukról, termékeikről a GOLD25, SILVER25 csomagok keretében. Bemutatkozó csomaggal rendelkező pékség bejegyzése listázási elsőbbséget élvez. A PRIMOR opció listavezetői helyezést biztosít.

Az omnibus.ro a Facebook profilján és a nyomtatott sajtóban ebben az időszakban intenzív kampányt folytat a pékségek értékelésének népszerűsítésére.

2016 óta minden évben megkeressük Székelyföld legnépszerűbb pékségeit. Segíts nekünk idén is megtalálni, mondd el nekünk, miért szereted a termékeit!

Neked csak ennyit kell tenned:

  1. Kattints az OMNIBUS linkre, ahol Székelyföld összes pékségét megtalálod!

  2. A listában keresd meg azokat a pékségeket, amelyeket ismersz és bátran ajánlanád őket ismerőseidnek is!

  3. Értékeld őket a kis csillagokkal, egytől ötig (egy pékséget csak egyszer értékelhetsz), majd a megnyitott profil alján mondd el mindenkinek, miért kedveled őket!

Március 20-án a 12 órai helyzet szerint dől el, hogy melyik lesz a 2020-as év legnépszerűbb, legkedvencebb péksége. Ugyanakkor derül ki, hogy melyik a legkedvencebb pékség Csíkszéken, Alsó-Háromszéken, Felső-Háromszéken, Gyergyószéken, Marosszéken és Udvarhelyszéken. A nyertes pékségek díszoklevélben részesülnek.

A 2019-es év nyertes pékségeiről itt olvashatnak.

Az összes bejegyzés

Friss hozzászólások

Hírlevél

E-mail
Elfogadom a felhasználási, Cookie használati és adatvédelmi feltételeket.

top