Blog


Kedvenc Fogorvos OMNIBUS Népszerűségi Díj 2019


datum 2019-12-18     olvasva 941Fogorvos. A legtöbben összerezzenünk már a szó hallatán is, és ameddig lehet, halogatjuk a felkeresését. De előbb-utóbb, egészségünk és külsőnk érdekében kénytelenek vagyunk meglátogatni őt. S ha már muszáj, akkor menjünk a legprofibbhoz, a legkedvesebbhez, ahhoz, akinek elégedett páciensei bizonyítják, mennyire jól dolgozik!

A www.omnibus.ro oldalon fellelhető székelyföldi fogászati rendelőkre leadott értékelési szavazatokat 2019. december 16-án vettük számba. Az értékelések számolása a szeptember 22-i napéjegyenlőség-ideji nullázástól kezdődött. Az összesen 422 székelyföldi fogászati rendelőre és fogorvosra az omnibus.ro látogatói szavazhattak és írásban is véleményezhették őket. Egy fogorvost egy eszközről csak egyszer lehetett értékelni, de egy látogató akár több rendelőre is szavazhatott. Az oldalt közvetlenül felkeresők mellett november és december hónapokban egy erőteljes Facebook felhívással irányítottuk az online közönséget a kedvenc fogorvosi listára szavazásra. Ennek nyomán a szerves elérés, valamint a Facebookról származó átkattintás során 4223 értékelés alapján alakult ki a végeredmény.

A leadott értékelések alapján a legtöbb értékelést begyűjtő és ezáltal a Székelyföldi Kedvenc Fogorvos OMNIBUS népszerűségi díjat elnyerő fogorvos:
aki székelyudvarhelyi rendelőjében gyógyítja mesteri szinten a fogakat és adja vissza az őszinte, megkönnyebbült mosolyokat.

Rajta kívül is vannak még nagyon népszerű és ügyes kezű fogdokik, akikre elégedett pácienseik szép számmal szavaztak:
-    Alsó-Háromszék legjobbja a sepsiszentgyörgyi Dr. Gyergyay Réka.
-    Csíkszéken Dr. Orbán Tímea vezeti a népszerűségi listát.
-    Felső-Háromszéken Dr. Bokor Levente szolgáltatásaiért lelkesednek a helyi páciensek.
-    Gyergyószék legkedveltebb fogorvosa Dr. Jánosi György.
-    Marosszék legfelkapottabb fogorvosa a marosvásárhelyi Dr. Adorján Szakács Júlia.

A korábbi évek nyertesinek összesített táblázata itt érhető el: https://bit.ly/topfogorvos

Az összes bejegyzés

Friss hozzászólások

Hírlevél

E-mail
Elfogadom a felhasználási, Cookie használati és adatvédelmi feltételeket.

top