Blog


Milyen gyakran használjuk a 2019-es OMNIBUS Telefonkönyveket?


datum 2019-07-08     olvasva 885A korábbi évekhez hasonlóan 2019-ben is megkérdeztük az OMNIBUS Telefonkönyv tulajdonosokat, hogy milyen gyakorisággal használják a birtokukba jutott telefonkönyvet.

Július hónapban megkértük SMS-ben a 2019-es OMNIBUS Telefonkönyv-tulajdonosokat, hogy 1-től 5-ig terjedő skálán válasz-SMS-ben jelöljék be, hogy soha, ritkán, többször, gyakran vagy nagyon gyakran használják a nyomtatott telefonkönyvet.

A mobiltelefonszámos elérhetőséggel rendelkező felhasználóknak kiküldött SMS-re néhány napon belül a megkérdezettek több mint 50 százaléka válaszolt. A válaszadók nagy része a többször, gyakran, vagy a ritkán választ jelölte meg. A grafikonokon látható, hogy a soha nem használók száma elenyésző a valamilyen gyakorisággal használók száma mellett.

A felmérés alapján a következő eredmények születtek az egyes kiadványok esetén:

Udvarhelyszéki OMNIBUS Telefonkönyv 2019Csíkszéki OMNIBUS Telefonkönyv 2019Felső-Háromszéki OMNIBUS TelefonkönyvAz OMNIBUS Telefonkönyvek az omnibus.ro székelyföldi termelők és szolgáltatók háromnyelvű online adatbázisának nyomtatott kivonatai. Célja, hogy olyan esetben, amikor nincs lehetőségünk, vagy késztetésünk, hogy internetre csatlakozzunk, könnyedén kikereshessük egy ismert vállalkozás, intézmény vagy egyesület telefonszámát, postacímét.

A 2019-es kiadványok esetén, az Udvarhelyszéki OMNIBUS Telefonkönyvekhez 2019 februárjában, a Csíkszéki OMNIBUS Telefonkönyvekhez 2019 áprilisában, míg a Felső-Háromszéki OMNIBUS Telefonkönyvekhez 2019 májusában juthattak hozzá az azt igénylők.
Az összes bejegyzés

Friss hozzászólások

Hírlevél

E-mail
Elfogadom a felhasználási, Cookie használati és adatvédelmi feltételeket.

top