Blog


2019-es OMNIBUS Telefonkönyvek nyereményes kérdőíveinek kiértékelése


datum 2019-07-03     olvasva 785A 2019-ben megjelent kiadványokban nyereményjátékot hirdettünk, amelyben a felhasználók egy kérdőív kitöltésével és beküldésével értékes nyereményekben részesülhettek.

Többet közt egy STIHL láncfűrész, egy Samsung Galaxy J4+ okostelefon és egy ZTE Blade V8 Lite típusú okostelefon is gazdára talált.

A kérdőívekben megadott válaszok alapján többek közt olyan információkat összesítettünk, mint például a kiadványok települések szerinti eloszlása, a felhasználók életkor szerinti eloszlása, a telefonkönyvek használatának gyakorisága és a kiadvány beszerzésének módozata.


  • Beküldött kérdőívek települések szerinti eloszlása:  • Válaszadók életkor szerinti eloszlása:


  • Telefonkönyvek használatának gyakorisága


  • Kiadvány beszerzésének módozataA fenti információk alapján elmondható, hogy főként a 30 és 65 év közötti, városi és vidéki lakossághoz kerültek ki a telefonkönyvek. Legtöbb felhasználó végzős diákként vagy közbirtokossági tagként jutott hozzá ingyenes kiadványához. Nagy számban vannak olyanok akik új felhasználók, mert most jutottak hozzá az OMNIBUS Telefonkönyvhöz. Aki már ismeri a kiadványt az többször, gyakran és nagyon gyakran használatba veszi.


Az összes bejegyzés

Friss hozzászólások

Hírlevél

E-mail
Elfogadom a felhasználási, Cookie használati és adatvédelmi feltételeket.

top