Blog


Kedvenc Fogorvos OMNIBUS Népszerűségi Díj 2018


datum 2018-12-17     olvasva 1189Fogorvos. A legtöbben összerezzenünk már a szó hallatán is, és ameddig lehet, halogatjuk a felkeresését. De előbb-utóbb, egészségünk és külsőnk érdekében kénytelenek vagyunk meglátogatni őt. S ha már muszáj, akkor menjünk a legprofibbhoz, a legkedvesebbhez, ahhoz, akinek elégedett páciensei bizonyítják, mennyire jól dolgozik!

A www.omnibus.ro oldalon fellelhető székelyföldi fogászati rendelőkre leadott értékelési szavazatokat 2018. december 17-én vettük számba. Az értékelések számolása a szeptember 22-i napéjegyenlőség-ideji nullázástól kezdődött. Az összesen 421 székelyföldi fogászati rendelőre és fogorvosra az omnibus.ro látogatói szavazhattak és írásban is véleményezhették őket. Egy fogorvost egy eszközről csak egyszer lehetett értékelni, de egy látogató akár több rendelőre is szavazhatott. Az oldalt közvetlenül felkeresők mellett november és december hónapokban egy erőteljes Facebook felhívással irányítottuk az online közönséget a kedvenc fogorvosi listára szavazásra. Ennek nyomán a szerves elérés, valamint a Facebookról származó átkattintás során közel 2800 értékelés alapján alakult ki a végeredmény.

A leadott értékelések alapján a legtöbb értékelést begyűjtő és ezáltal a Székelyföldi Kedvenc Fogorvos OMNIBUS népszerűségi díjat elnyerő fogorvos:


aki kézdivásárhelyi rendelőjében gyógyítja mesteri szinten a fogakat és adja vissza az őszinte, megkönnyebbült mosolyokat.

Rajta kívül is vannak még nagyon népszerű és ügyes kezű fogdokik, akikre elégedett pácienseik szép számmal szavaztak:
-    Alsó-Háromszék legjobbja a sepsiszentgyörgyi Dr. Ioana Sîngeorzan.
-    Csíkszéken Dr. Orbán Tímea vezeti a népszerűségi listát.
-    Gyergyószék legkedveltebb fogorvosa dr. Gereőffy Ferenc a PRIMADENT rendelőből.
-    Marosszék legfelkapottabb fogászata a marosvásárhelyi PROVIDENT SRL.
-    Udvarhelyszéken a székelyudvarhelyi FOGKLINIKA – MATIX DENTAL SRL szolgáltatásaiért lelkesednek a helyi páciensek.


Az összes bejegyzés

Friss hozzászólások

Hírlevél

E-mail
Elfogadom a felhasználási, Cookie használati és adatvédelmi feltételeket.

top