Blog


Milyen gyakran használjuk a 2018-as Felső-Háromszéki Telefonkönyvet!


datum 2018-08-28     olvasva 851A korábbi minták alapján megkérdeztünk néhány Felső-Háromszéki Telefonkönyv tulajdonost, hogy milyen gyakorisággal használják a birtokukba jutott 2018-as telefonkönyvet.

Augusztus hónap végén megkértük SMS-ben a 2018-as Felső-Háromszéki OMNIBUS Telefonkönyv-tulajdonosokat, hogy 1-től 5-ig terjedő skálán válasz-SMS-ben jelöljék be, hogy soha, ritkán, többször, gyakran vagy nagyon gyakran használják a nyomtatott telefonkönyvet.

A kiválasztott telefonszámokra kiküldött SMS-re két napon belül a megkérdezettek közel 50 százaléka válaszolt. A válaszadók 35%–a többször használja, ritkán 34%, gyakran 16%, nagyon gyakran 9% és egyáltalán (soha) nem használja 6%.

Az OMNIBUS Telefonkönyv az omnibus.ro székelyföldi termelők és szolgáltatók háromnyelvű online adatbázisának nyomtatott kivonata. Célja, hogy olyan esetben, amikor nincs lehetőségünk, vagy késztetésünk, hogy internetre csatlakozzunk, könnyedén kikereshessük egy ismert vállalkozás, intézmény vagy egyesület telefonszámát, postacímét.

A Felső-Háromszéki OMNIBUS Telefonkönyv első, 2018-as kiadásához 2018 májusában juthattak hozzá az azt igénylők.Az összes bejegyzés

Friss hozzászólások

Hírlevél

E-mail
Elfogadom a felhasználási, Cookie használati és adatvédelmi feltételeket.

top