Blog


Milyen gyakran használjuk az OMNIBUS Telefonkönyvet?


datum 2018-07-09     olvasva 947Az előző évi minta alapján megkérdeztünk néhány Udvarhelyszéki Telefonkönyv tulajdonost, hogy milyen gyakorisággal használják a birtokukba jutott 2018-as telefonkönyvet.

Június hónap végén megkértük SMS-ben a 2018-as Udvarhelyszéki OMNIBUS Telefonkönyv-tulajdonosokat, hogy 1-től 5-ig terjedő skálán válasz-SMS-ben jelöljék be, hogy soha, ritkán, többször, gyakran vagy nagyon gyakran használják a nyomtatott telefonkönyvet.

A kiválasztott telefonszámokra kiküldött SMS-re két napon belül a megkérdezettek 50 százaléka válaszolt. A válaszadók 38%–a többször használja, gyakran 28%, ritkán 25%, nagyon gyakran 7% és egyáltalán (soha) nem használja 2%.

A tavalyi felméréshez képest 20%-al több választ kaptunk a kérdésre. A kapott válaszok alapján a 2017-es kiadványhoz képest a 2018-as Telefonkönyv növekvő használati irányt mutat. Így a soha nem használók száma 2%-al, a ritkán használóké 12%-al csökkent, míg a többször (+ 12%) és gyakran (+ 6%) használók száma is látványosan növekedett.

Az OMNIBUS Telefonkönyv az omnibus.ro székelyföldi termelők és szolgáltatók háromnyelvű online adatbázisának nyomtatott kivonata. Célja, hogy olyan esetben, amikor nincs lehetőségünk, vagy késztetésünk, hogy internetre csatlakozzunk, könnyedén kikereshessük egy ismert vállalkozás, intézmény vagy egyesület telefonszámát, postacímét.

Az Udvarhelyszéki OMNIBUS Telefonkönyv 2018-es kiadásához 2018 februárjában juthattak hozzá az azt igénylők.Az összes bejegyzés

Friss hozzászólások

Hírlevél

E-mail
Elfogadom a felhasználási, Cookie használati és adatvédelmi feltételeket.

top