Blog


Kedvenc Étterem OMNIBUS Népszerűségi Díj 2018


datum 2018-05-17     olvasva 799Keresztelő, születésnap, elsőáldozás, bérmálás, konfirmálás, kicsengetés, eljegyzés, esküvő, üzleti vacsora, baráti- családi látogatás: mind-mind olyan alkalmak, amelyeken szeretjük megadni a módját az evésnek-ivásnak, a közös mulatozásnak és ezért étterembe megyünk. De melyikbe? Hová érdemes asztalt foglalnunk, hogy a lehető legjobb ételekben, kiszolgálásban és élményekben részesüljünk?

Segíts nekünk megtalálni Székelyföld legnépszerűbb éttermét, mondd el nekünk, miért szeretsz ott enni és nyerd meg ajándékaink egyikét!

Neked csak ennyit kell tenned:

1. Kattints az alábbi OMNIBUS linkre, ahol Székelyföld összes éttermét megtalálod!
2. A listában keresd meg azokat az éttermeket, amelyeket ismersz és bátran ajánlanád őket ismerőseidnek is!
3. Értékeld őket a kis csillagokkal, egytől ötig (egy éttermet csak egyszer értékelhetsz), majd a megnyitott profil alján mondd el mindenkinek, miért kedveled őket!

Érdemes lesz kommentelned, hiszen hozzászólóink, ill. nyilvánosan megosztóink között 2018. július 23-án értékes ajándékkártyákat sorsolunk ki, amelyek levásárolhatóak a KAUFLAND áruházakban!

Ekkorra kiderül az is, hogy értékeléseitek, szavazataitok alapján melyek lettek Székelyföld legnépszerűbb éttermei, kik lettek 2018-ban a Kedvenc Étterem OMNIBUS Népszerűségi Díj nyertesei.

Székelyföldi éttermek listája: http://goo.gl/250TdW

A kampány szabályzata megtalálható a következő linken: https://goo.gl/WFXPT8

A 2017-es év nyertes éttermeiről szóló bejegyzés itt olvasható: https://goo.gl/2TkD7R

Az összes bejegyzés

Friss hozzászólások

Hírlevél

E-mail
Elfogadom a felhasználási, Cookie használati és adatvédelmi feltételeket.

top