Blog


Megjelent a 2018-as Udvarhelyszéki OMNIBUS Telefonkönyv


datum 2018-03-08     olvasva 1168Az OMNIBUS szerkesztőség a székelyföldi termelők és szolgáltatók folyamatosan változó elérhetőségi adatait a www.omnibus.ro címen található nyilvános felületen tárolja és frissíti. Itt regisztráció során bárki felviheti, módosíthatja az elérhetőségi adatait, megadhatja és ismertetheti tevékenységi területét.

Az OMNIBUS Telefonkönyv újkeletű az OMNIBUS szerkesztőség kiadványainak a sorában. Célja, hogy megszokott, berögzött mozdulatokkal kezelhető nyomtatott segédeszköz legyen akkor, amikor éppen nem akarunk, vagy nem tudunk az internetre csatlakozni egy telefonszám, vagy postacím megszerzéséért.

Jelen Udvarhelyszéki OMNIBUS Telefonkönyv tartalma az online adatbázis 2018. februári állapotát tükrözi. Köszönettel tartozunk mindazoknak, akik e-mailes, SMS-ben kiküldött, vagy telefonhívásos felkérésünkre szíveskedtek online leellenőrizni, felfrissíteni vagy bejelenteni adataikban történt változásokat.

A telefonkönyv, akár az online adatbázis, az ügyviteli székhelyek megjelenítése mellett a munkapontokat, azaz telephelyeket önálló bejegyzésként kezeli. Ilyenformán egy boltot, vendéglőt ajánlott inkább a fantázianeve alapján keresni, mint az azt működtető cég neve szerint.

Újításképp az első kiadáshoz képest, a bejegyzésekhez megadtunk egy vagy két, tevékenységet jellemző kulcsszót.

A telefonkönyv-igénylők, akik előregisztráltak, a saját ingyenes példányt 2018. március 12-től átvehetik a Harmónia cukrászdában Székelyudvarhelyen a Városháza tér 6. szám alatt, munkanapokon 9-17 óra között, március 20-val bezárólag.

A regisztrációra a helyszínen is van lehetőség egy normál díjas SMS elküldésével.

2018. március 20-át követően a telefonkönyvhöz vásárlás útján lehet hozzájutni az omnibus.ro webáruházában, az omnibus.soldigo.com címen, valamint székelykeresztúron a Csipike könyvesboltban.

Eredményes lapozgatást és böngészést kívánunk.


Az összes bejegyzés

Friss hozzászólások

Hírlevél

E-mail
Elfogadom a felhasználási, Cookie használati és adatvédelmi feltételeket.

top