Blog


Székelyföld Népszerű Pékségei 2018


datum 2018-03-05     olvasva 1051Az omnibus.ro hamarosan újra számba veszi, hogy melyek a legnépszerűbb székelyföldi pékségek.

A tavalyi őszi napéjegyenlőség idejétől már újra gyűl az értékelések száma az omnibus.ro oldalon bejegyzett pékségek profilján. A pillanatnyi rangsor megtekinthető itt. A rangsor alapvetően az időszakos értékelés zárójelben található értékelések száma szerint áll fel, tehát minél több értékelést kap egy bejegyzés, annál előbb kerül a betűrendes listában.

A végső számbavételnél azok az értékelések számítanak, amelyeket a Pékségek kulcsszóval rendelkező bejegyzések kaptak. Ha valamely cégnek több helyszínen is van péksége, akkor ezek külön bejegyzésként szerepelnek és önállóan vesznek részt a rangsorolásban. Bármennyi csillagot is kapott egy értékelés, hozzájárult a cég népszerűségének növeléséhez. Különvéleményt megfogalmazni és közzétenni a Hozzászólások fül alatt lehet.

A pékségeknek lehetőségük van alapadataik mellett megadni bővebb ismertetőt magukról, termékeikről a Gold, Silver Plus, Silver csomagok keretében. Bemutatkozó csomaggal rendelkező pékség bejegyzése listázási elsőbbséget élvez. A Primor opció listavezetői helyezést biztosít.

Az omnibus.ro ebben az időszakban a Facebook profilján és nyomtatott sajtóban intenzív kampányt folytat a pékségek értékelésének népszerűsítésére.

Segíts nekünk megtalálni Székelyföld legnépszerűbb pékségét, mondd el nekünk, miért szereted a termékeit és nyerd meg ajándékaink egyikét!

Neked csak ennyit kell tenned:

1. Kattints az alábbi OMNIBUS linkre, ahol Székelyföld összes pékségét megtalálod!
2. A listában keresd meg azokat a pékségeket, amelyeket ismersz és bátran ajánlanád őket ismerőseidnek is!
3. Értékeld őket a kis csillagokkal, egytől ötig (egy pékséget csak egyszer értékelhetsz), majd a megnyitott profil alján mondd el mindenkinek, miért kedveled őket!

Érdemes lesz kommentelned, hiszen hozzászólóink, ill. nyilvánosan megosztóink között 2018. március 20-án értékes ajándékkártyákat sorsolunk ki, amelyek levásárolhatóak a KAUFLAND áruházakban!


Március 20-án a 12 órai helyzet szerint dől el, hogy ki lesz a 2018-as év legnépszerűbb, legkedvencebb péksége. Ugyanakkor derül ki, hogy melyik a legkedvencebb pékség Csíkszéken, Alsó-Háromszéken, Felső-Háromszéken, Gyergyószéken, Marosszéken és Udvarhelyszéken. A nyertes pékségek díszoklevélben részesülnek.

A 2017-es év nyertes pékségeiről itt olvashatnak.

Az összes bejegyzés

Friss hozzászólások

Hírlevél

E-mail
Elfogadom a felhasználási, Cookie használati és adatvédelmi feltételeket.

top