Blog


Kedvenc Fogorvos 2017


datum 2017-12-19     olvasva 1447Online értékelések során idén is nevesítettük Székelyföld kedvenc fogorvosait.

Míg tavaly közel 1100 értékelés alapján derült ki a győztes kiléte, idén már közel 1900 értékelés döntötte el, hogy kit tartanak legtöbben kedves, megnyerő, jól felkészült szakorvosnak.

A www.omnibus.ro oldalon fellelhető székelyföldi fogászati rendelőkre leadott értékelési szavazatokat 2017. december 18-án 12:00-kor vettük számba. Az értékelések számolása a szeptember 22-i napéjegyenlőségideji nullázástól kezdődött. Az összesen 231 székelyföldi fogászati rendelőre és fogorvosra az omnibus.ro látogatói szavazhattak és írásban is véleményezhették őket. Egy fogorvost egy eszközről csak egyszer lehetett értékelni, de egy látogató akár több rendelőre is szavazhatott. Az oldalt közvetlenül felkeresők mellett december 7. és december 17. között egy erőteljes Facebook felhívással irányítottuk az online közönséget a kedvenc fogorvosi listára szavazásra. Ennek nyomán a szerves elérés, valamint a Facebookról származó átkattintás során közel 1869 értékelés alapján alakult ki a végeredmény.

A leadott értékelések alapján a legtöbb értékelést begyűjtő és ezáltal a Székelyföldi Kedvenc Fogorvos OMNIBUS népszerűségi díjat elnyerő fogorvos:

Dr. Marthy Zsuzsa,

aki székelyudvarhelyi rendelőjében gyógyítja mesteri szinten a fogakat és adja vissza az őszinte, megkönnyebbült mosolyokat.


Rajta kívül is vannak még nagyon népszerű és ügyes kezű fogdokik, akikre elégedett pácienseik szép számmal szavaztak:

  • Alsó-Háromszék legjobbja a sepsiszentgyörgyi NEVODENT SRL fogászati rendelő keretein belül tevékenykedő dr. Vornehm Noémi Elena.

  • Csíkszéken Dr. Orbán Tímea vezeti a népszerűségi listát.
  • Felső-Háromszéken a kézdiszentléleki Dr. Székely Tünde szolgáltatásaiért lelkesednek a helyi páciensek.

  • Gyergyószék legkedveltebb fogorvosa Dr. Dezső László a PRIMADENT SRL rendelőből.

  • Marosszék legfelkapottabb fogászata a marosvásárhelyi Dr. Adorján Szakács Júlia.

A fogászati rendelők, fogorvosok pillanatnyi értékelési állapotát itt nézheti meg: Fogászati rendelők.

                       

Az összes bejegyzés

Friss hozzászólások

Hírlevél

E-mail
Elfogadom a felhasználási, Cookie használati és adatvédelmi feltételeket.

top