Blog


Mennyit használjuk az OMNIBUS Telefonkönyvet?


datum 2017-08-10     olvasva 945Megkérdeztünk néhány Udvarhelyszéki és Csíkszéki OMNIBUS Telefonkönyv tulajdonost, hogy milyen gyakorisággal használják a birtokukba jutott telefonkönyvet.

Augusztus hónap elején megkértünk SMS-ben Udvarhelyszéki, szeptemberben pedig a Csíkszéki OMNIBUS Telefonkönyv-tulajdonosokat, hogy 1-től 5-ig terjedő skálán válasz-SMS-ben jelöljék be, hogy soha, ritkán, többször, gyakran vagy nagyon gyakran használják a nyomtatott telefonkönyvet.

Udvarhelyszéki OMNIBUS Telefonkönyv:

A kiválasztott 338 telefonszámra kiküldött SMS-re két napon belül a megkérdezettek 44 százaléka válaszolt. Ritkán, de használja a válaszadók 37%–a, többször 26%, gyakran 22%, nagyon gyakran közel 11% és egyáltalán (soha) nem használja 4%.

Csíkszéki OMNIBUS Telefonkönyv:

A kiválasztott 444 telefonszámra kiküldött SMS-re két napon belül a megkérdezettek 37 százaléka válaszolt. Ritkán, de használja a válaszadók 32%–a, többször 38%, gyakran 19%, nagyon gyakran közel 5% és egyáltalán (soha) nem használja 6%.

Az OMNIBUS Telefonkönyv az omnibus.ro székelyföldi termelők és szolgáltatók háromnyelvű online adatbázisának nyomtatott kivonata. Célja, hogy olyan esetben, amikor nincs lehetőségünk, vagy késztetésünk, hogy internetre csatlakozzunk, könnyedén kikereshessük egy ismert vállalkozás, intézmény vagy egyesület telefonszámát, postacímét.

Az Udvarhelyszéki OMNIBUS Telefonkönyv 2017-es kiadásához 2017 februárjában juthattak hozzá az azt igénylők. A Csíkszéki OMNIBUS Telefonkönyv 2017 augusztusában jelent meg.Az összes bejegyzés

Friss hozzászólások

Hírlevél

E-mail
Elfogadom a felhasználási, Cookie használati és adatvédelmi feltételeket.

top