Blog


Székelyföld Népszerű Pékségei 2017


datum 2017-02-23     olvasva 1018Az omnibus.ro hamarosan újra számba veszi, hogy melyek a legnépszerűbb székelyföldi pékségek.

A tavalyi őszi napéjegyenlőség idejétől már újra gyűl az értékelések száma az omnibus.ro oldalon bejegyzett pékségek profilján. A pillanatnyi rangsor megtekinthető itt. A rangsor alapvetően az időszakos értékelés zárójelben található értékelések száma szerint áll fel, tehát minél több értékelést kap egy bejegyzés, annál előbb kerül a betűrendes listában.

A végső számbavételnél azok az értékelések számítanak, amelyeket a Pékségek kulcsszóval rendelkező bejegyzések kaptak. Ha valamely cégnek több helyszínen is van péksége, akkor ezek külön bejegyzésként szerepelnek és önállóan vesznek részt a rangsorolásban. Bármennyi csillagot is kapott egy értékelés, hozzájárult a cég népszerűségének növeléséhez. Különvéleményt megfogalmazni és közzétenni a Hozzászólások fül alatt lehet.

A pékségeknek lehetőségük van alapadataik mellett megadni bővebb ismertetőt magukról, termékeikről a Gold, Silver Plus, Silver csomagok keretében. Bemutatkozó csomaggal rendelkező pékség bejegyzése listázási elsőbbséget élvez. A Primor opció listavezetői helyezést biztosít.

Az omnibus.ro a Facebook profilján ebben az időszakban intenzív kampányt folytat a pékségek értékelésének népszerűsítésére.

Március 21-én a 12 órai helyzet szerint dől el, hogy ki lesz a 2017-es év legnépszerűbb, legkedvencebb péksége. Ugyanakkor derül ki, hogy melyik a legkedvencebb pékség Csíkszéken, Alsó-Háromszéken, Felső-Háromszéken, Gyergyószéken, Marosszéken és Udvarhelyszéken. A nyertes pékségek díszoklevélben részesülnek.

A 2016-os év nyertes pékségeiről itt olvashatnak.

Az összes bejegyzés

Friss hozzászólások

Hírlevél

E-mail
Elfogadom a felhasználási, Cookie használati és adatvédelmi feltételeket.

top