Blog


Előkészületben a CSÍKSZÉKI OMNIBUS TELEFONKÖNYV első 2017-es kiadása


datum 2017-02-15     olvasva 1363A csíkszéki vállalkozások, vállalkozók, intézmények, egyesületek, boltok, üzletek telefonszámai, hasonlóan a többi székelyföldi adatokhoz online elérhetők és mobil eszközökkel is könnyen használhatók a www.omnibus.ro oldalon. Mindazok számára, akik ritkábban használják az internetet, 2017 nyarán elérhetővé tesszük ezeket az adatokat nyomtatott formában is.

Az CSÍKSZÉKI OMNIBUS TELEFONKÖNYV első, 2017-es kiadása tartalmazni fogja a csíkszéki településeken működő, telefonelérhetőséggel rendelkező, terméket és szolgáltatást kínáló jogi és természetes személyek listáját. A székhelyek, telephelyek, munkapontok, üzletek adatai városok, községek, falvak szerint rendezve jelennek meg a telefonkönyvben.

A kiadványhoz ingyenesen hozzájuthatnak mindazok, akik 2017 május 31-el bezárólag megadják elérhetőségüket. A telefonkönyv megjelenését követően SMS üzenetben, illetve e-mailen küldünk értesítést arról, hogy hol és mikor lehet azt átvenni.

Ingyenes példány igényléséhez kérjük regisztráljon itt.Regisztrálni lehet SMS üzenetben is a 0731020632 számra. Az üzenetbe kérjük beírni a személynevet és a tartózkodási település nevét, például így: Csibi Zoltán, Csíkkarcfalva.

CSÍKSZÉKI OMNIBUS TELEFONKÖNYV 2017
Megjelenik 2017 nyarán

omnibus.ro
Az összes bejegyzés

Friss hozzászólások

Hírlevél

E-mail
Elfogadom a felhasználási, Cookie használati és adatvédelmi feltételeket.

top