Blog


Megjelent az Udvarhelyszéki OMNIBUS Telefonkönyv 2017-es kiadása


datum 2017-02-07     olvasva 1393Az OMNIBUS szerkesztőség új terméke, az OMNIBUS Telefonkönyv a legújabb nyomtatott kiadvány, amely nyomtatott kivonata a www.omnibus.ro weboldalon elérhető, folyamatosan frissülő székelyföldi termelői és szolgáltatói adatbázisnak.

Az OMNIBUS Katalógusok hasznos és közkedvelt kiadványai voltak több, mint 20 éven át mindazoknak, akik magyar vagy román nyelven kívántak tájékozódni Székelyföld termelői és szolgáltatói kínálatáról. Szerepüket néhány éve átvette és lehetőségeiket széleskörűen kibővítette a www.omnibus.ro weboldal, mely látogatóinak száma gyakran megközelíti a napi kétezret.

Az OMNIBUS online adatbázisa könnyű hozzáférést, keresési lehetőségeket és kapcsolatfelvételt kínál az oldallátogatóknak. Mégis még mindig sokan használják az OMNIBUS Katalógusok régebbi kiadásait valamely telefonszám gyors kikeresésére.

Az OMNIBUS Telefonkönyv célja, hogy megszokott, berögzött mozdulatokkal kezelhető segédeszköz legyen akkor, amikor éppen nem akarunk az internetre csatlakozni egy telefonszám, vagy postacím megszerzéséért. Átpörgetve lapjait, egyúttal egy rálátást is kapunk Udvarhelyszék településeinek szolgáltatói, termelői eloszlásáról.

A telefonkönyv nyomdába adását megelőző időszakban az adatellenőrzést több módszerrel végeztük. Mindamellett, hogy telefonos adatellenőrzést folytattunk, az adatbázisban szereplőket sms-ben, e-mailen, közösségi oldalakon, rádiós felhívással kértük fel, hogy ellenőrizzék adataik helyességét.

A 2016-os székelyudvarhelyi Őszi Vásártól kezdődően a 2016-os év végéig több, mint ezren iratkoztak fel az Udvarhelyszéki OMNIBUS Telefonkönyv 2017-es kiadásának igénylési listájára, akiknek zöme élt is a lehetőséggel és január végén, február elején átvette ingyenes példányát a székelyudvarhelyi Harmónia cukrászdában felállított OMNIBUS pultról.

A továbbiakban az Udvarhelyszéki OMNIBUS Telefonkönyv beszerezhető a székelyudvarhelyi Árnika és Bagolyvár könyvesüzletekben, valamint a székelykeresztúri Csipike könyvesboltban.

Az összes bejegyzés

Friss hozzászólások

Hírlevél

E-mail
Elfogadom a felhasználási, Cookie használati és adatvédelmi feltételeket.

top