Blog


Kedvenc Fogorvos OMNIBUS Népszerűségi Díj 2016


datum 2016-12-19     olvasva 1335Fogorvos. A legtöbben összerezzenünk már a szó hallatán is, és ameddig lehet, halogatjuk a felkeresését. De előbb-utóbb, egészségünk és külsőnk érdekében kénytelenek vagyunk meglátogatni őt. S ha már muszáj, akkor menjünk a legprofibbhoz, a legkedvesebbhez, ahhoz, akinek elégedett páciensei bizonyítják, mennyire jól dolgozik!

A www.omnibus.ro oldalon fellelhető székelyföldi fogászati rendelőkre leadott értékelési szavazatokat 2016. december 15-én 16:00-kor vettük számba. Az értékelések számolása a szeptember 22-i napéjegyenlőségideji nullázástól kezdődött. Az összesen 227 székelyföldi fogászati rendelőre és fogorvosra az omnibus.ro látogatói szavazhattak és írásban is véleményezhették őket. Egy fogorvost egy eszközről csak egyszer lehetett értékelni, de egy látogató akár több rendelőre is szavazhatott. Az oldalt közvetlenül felkeresők mellett december 6. és december 15. között egy erőteljes Facebook felhívással irányítottuk az online közönséget a kedvenc fogorvosi listára szavazásra. Ennek nyomán a szerves elérés, valamint a Facebookról származó több mint 3600 átkattintás során közel 1100 értékelés alapján alakult ki a végeredmény.

A leadott értékelések alapján a legtöbb értékelést begyűjtő és ezáltal a Székelyföldi Kedvenc Fogorvos OMNIBUS népszerűségi díjat elnyerő fogorvos:

Dr. Orbán Tímea,

aki a csíkszeredai rendelőjében gyógyítja mesteri szinten a fogakat és adja vissza az őszinte, megkönnyebbült mosolyokat.

Rajta kívül is vannak még nagyon népszerű és ügyes kezű fogdokik, akikre elégedett pácienseik szép számmal szavaztak:
  • Alsó-Háromszék legjobbjai mind Sepsiszentgyörgyön javítják a fogakat: Dr. Todor Alexandru, Dr. Nagy Zsolt, Miko-Dent Srl.

  • Felső-Háromszéken Dr. Crişan Robert és a Smiley Dent Srl szolgáltatásaiért lelkesednek a helyi páciensek.
  • Csíkszéken a már említett, abszolút győztes Dr. Orbán Tímea mellett a Stomato-Dent Srl és Orsi Dent Srl vezetik a népszerűségi listát.
  • Marosszék legfelkapottabb fogászatai marosvásárhelyiek: Provident Srl, Crystaldent Srl és Pomadent Srl.
  • Udvarhelyszéken Dr. Marthy Zsuzsa, a Fogklinika - Matix Dental Srl és Dr. Mátyus Gyula Jr. bizonyult a legnépszerűbbnek. Ők mind Székelyudvarhelyen teszik szebbé és egészségesebbé a fogakat.
     Itt megnézheti a fogászati rendelők pillanatnyi értékelési állapotát: Fogászati rendelők

Az összes bejegyzés

Friss hozzászólások

Hírlevél

E-mail
Elfogadom a felhasználási, Cookie használati és adatvédelmi feltételeket.

top