FOGYASZTÓVÉDELMI HIVATAL - COMISARIATUL JUDETEAN PENTRU PROTECTIA CONSUMATORILOR HARGHITA

0/5 (0)
Összesen:
2.77/5 (580)
Vissza a listázáshoz
Cím: 530140, Csíkszereda, Szabadság tér, 5
Igazgató: Moldovan Laurenţiu
Telefonszám: 0266-311702, Fax: 0266-312532
Kulcsszavak: FOGYASZTÓVÉDELEM, HIVATALOK ÉS INTÉZMÉNYEK, MEGYEI INTÉZMÉNYEK,
Webcím: www.anpc.ro
Email: reclamatii.harghita@anpc.ro
Adózási szám: 4245488
Megosztás:
5 hozzászólás - Én is hozzászólok

WTF - 2020-01-27

Nem értem az itt reklamáló embereket. Mit vártok , hogy majd a Csíki ANPC olvassa a magyar panaszokat? :))))

Oroszhegy - 2019-12-06

Szeretném jelenteni Oroszhegyen a centrum diszkont. Le járt termékeket (édeségeket)tettek a Mikulás csomagokban amit persze a gyerekeknek vettünk és veszik... Nem én vagyok az egyetlen aki észre vette több szülő panaszkodott. És nem csak ez az első már más is volt. Nézzenek utána!

Zsombory Tünde - 2019-03-20

Szeretnék panaszt tenni a Gyergyószentmiklósi posta hivatal miatt mivel 2018 november 27 - én ajánlva felraktam külföldre egy igen fontos íratott ( kislányom eredeti keresztlevelét) és a mai napig nem érkezett meg. Idén 2019 január elején reklamációt nyújtottam be de azóta sincs semmi haladás. Ma 2019 03 20 - án voltunk a postán és a főnök nő azt mondta , hogy ha Április 15- ig nem jön válasz akkor el veszett a levél és ő nem tud mit tenni. Szeretnem ha utána járnának mivel abszolút nem is törődnek hogy meg lesz -e vagy nem és elég fontos volna mivel a kislanyom Kanadai állampolgár és itt nem romániában nem fogadják el ezért kéne mi hamarabb cselekedni. Kérem mi hamarabb kivizsgálását az ügynek mert a postan dolgozókat nem érdekli a folyamat. És egyben szeretném megkérdezni, hogy ha nem hajlandók a postán intézkedni az ügy esetén kártérítést igenyelhetek- e mivel a posta miatt nem halad a román keresztelték haladása sem igy a gyerek pénztől is életünk s most nekünk az nagy segítség volna ha kapnánk. Előre is köszönöm.

Máron Etelka - 2017-03-07

Fogyasztóvédelmi Hivatal Hargita megye, Csíkszereda

Alulírott, Márton Etelka, Gyergyószentmiklós, Virág negyed, 42./B./17. szám alatti lakos, panaszt szeretnék tenni, az E-STAR fűtés szolgáltató ellen: annak ellenére, hogy 2017. január hónapban csökkentett kapacitással fűtöttek, (a lakásomban a hőmérséklet így alakult: a konyhában 15-16 C fok, a szobákban pedig 17-18 C fok), a januári számla értéke 496,76 RON volt, ami csak 13, 25 RON-al kevesebb a 2016. december havi számla értékénél (510,01 RON), amikor a fűtés megfelelő volt számomra: a konyhában 20 C fok, a szobákban 22 C fok. Elfogadhatatlan ez az érték! Nem tudom, mi alapján számláztak? Tettem le panaszt a vállalat székhelyén is, 2017. február 27-én, miután a számlát kézhez kaptam. Mai napig érvényes szerződésem van az E-Star-ral (1602/21.11.2012.), legalábbis velem senki nem bontotta fel azt. Úgy gondolom, mivel nem biztosította az E-STAR a szerződésben vállalt megfelelő hőmérsékletet, még ő kellene kárpótlást fizessen, s ne tőlem követelje a fenti, indokolatlanul nagy összeget. Annál is inkább, hogy tüzelő anyagot kellett vásárolnom, és azzal biztosítottam a számomra megfelelő 22 C fokot, a 48 négyzetméteres, kétszobás lakásomban. Megjegyzem, a szolgáltató felé nincs adósságom, csak a januári számla értéke kifizetetlen. Ezt viszont, nem vagyok hajlandó kifizetni, ebben az értékben. A szolgáltató egész tevékenységére vonatkozóan még annyit szeretnék megjegyezni: az évek során, nem mindig vették figyelembe a lakók kérését, sokszor kényük-kedvük szerint szolgáltattak. Számtalanszor megtörtént, hogy a kinti meleg ellenére teljes gőzzel nyomták a fűtést, s amikor az alacsony hőmérséklet megkövetelte volna, akkor alig langyosak voltak a fűtőtestek. A meleg víz szolgáltatásuk az végig csapnivaló volt. Merem állítani, hogy az általam meleg víz ként kifizetett mennyiség legalább fele hidegen folyt ki a csapból, pedig első emeleten lakom. Tettem le panaszt ez ügyben, de még válaszra sem méltattak.

2017. március 7. Gyergyószentmiklós Tisztelettel:
Márton Etelka

Dezso Jeno - 2017-02-06

Egy hete probalok Emailt kuldeni a a Csikszeredai Fogyaszto vedelemehez de mind kuldi vissza a gep mi a pontos Email cimuk azt szeretnem megtudni

Itt megoszthatja véleményét a fenti cég, intézmény termékeivel, szolgáltatásaival kapcsolatosan.

Nevem
E-mail (nem publikus)
Üzenet
Az üzenet elküldéséhez megkérjük másolja be a fent látható biztonsági kódot.
Elfogadom a felhasználási, Cookie használati és adatvédelmi feltételeket.


Vissza a listázáshoz

Friss hozzászólások

Hírlevél

E-mail
Elfogadom a felhasználási, Cookie használati és adatvédelmi feltételeket.

top