VITALITY KLINIKA - POLIMED VITALITY SRL

3/5 (8)
Összesen:
3.03/5 (159)
Vissza a listázáshoz
Cím: 535600, Székelyudvarhely, Budvár u., 41
Ügyvezető: Székely Pál
Telefonszám: 0266-210157, Mobil: 0786-498093
Kulcsszavak: SZAKORVOSI RENDELŐK,
Webcím: www.clinicavitality.ro
Email: office@clinicavitality.ro
Adózási szám: 38640252
Nyitvatartás: H: 08-20 , K: 08-20 , Sz: 08-20 , Cs: 08-20 , P: 08-20 , Sz: Zárva, V: Zárva
Címkék: endokrinológia, sebészet, plasztikai sebészet, bőrgyógyászat, pszichiátria, GOH eljárás, neurológia, ortopédia, urológia, kardiológia, pszichológia, svédmasszázs, csecsemő-szülő konzultáció,
Megosztás:

A Vitality Klinika intézményt 2017-ben azzal a céllal alapítottuk, hogy fejlesszük Székelyföld járóbeteg-ellátását, magasabb szintre emelve az egészségügyi szolgáltatások színvonalát.

Rendeléseink pontos időbeosztás szerint történnek, kényelmes nyugodt környezetben, szakképzett segítőkész személyzettel, kitűnő szakmai és technikai háttérrel. Ezért orvosi intézményünk helyszínéül olyan adottságokkal rendelkező épületet választottunk, amely elhelyezkedése, megközelíthetősége és belsőépítészeti megoldásait tekintve is tökéletesen alkalmasnak bizonyult, a magas színvonalú betegellátás biztosítására.

Székelyudvarhelyen, a városközpont közelében lévő épületében rendezkedjünk be, ahol a tág parkoló és elegáns környezet, modern felszereltség, kiváló alapot biztosított ahhoz, hogy minden elképzelésünket megvalósíthassuk.
Szolgáltatási körünket, szakterületeink számát és eszközparkunkat folyamatosan növeljük, valamint továbbra is figyelemmel kísérjük a szakmai újdonságokat, hogy azokat is beépíthessük kínálatunkba.

Meggyőződésünk, hogy színvonalas szolgáltatásokra az egészségügy terén is szükség van, ezért járóbeteg-ellátásban mindvégig a betegek szükségleteit helyezzük a középpontba.

Szolgáltatási palettánk között, a járóbeteg-ellátás mellett, a Vállalati Üzletág számára kialakított modern foglalkozás-egészségügyi szolgáltatásokkal és csoportos egészségbiztosítási csomagokkal is rendelkezünk.

Minél szélesebb körű szakorvos ellátásra és korszerű felszereltségre törekszünk, hogy szolgáltatásainkkal biztonságot és kényelmet nyújtsunk, úgy a páciensek, mint a szolgáltatást végző személyzet számára.

Pácienseink igényeit és folyamatos megelégedettségét tartjuk szem előtt, azáltal, hogy mind orvosi, mind emberi szempontból, magas szintű egészségügyi szolgáltatást nyújtunk.Videó


Nincs hozzászólás. Legyen Ön az első aki hozzászól !


Itt megoszthatja véleményét a fenti cég, intézmény termékeivel, szolgáltatásaival kapcsolatosan.

Nevem
E-mail (nem publikus)
Üzenet
Az üzenet elküldéséhez megkérjük másolja be a fent látható biztonsági kódot.
Elfogadom a felhasználási, Cookie használati és adatvédelmi feltételeket.


Vissza a listázáshoz

Friss hozzászólások

Hírlevél

E-mail
Elfogadom a felhasználási, Cookie használati és adatvédelmi feltételeket.

top