BALÁZS MŰVEK

3.11/5 (18)
Összesen:
3.5/5 (1186)
Vissza a listázáshoz
Cím: 535600, Székelyudvarhely, Tihadar bejárat, 1
Ügyvezető: Balázs Balázs
Telefonszám: 0747-273440
Kulcsszavak: BELSŐÉPÍTÉSZET, BURKOLÁS, ÉPÍTKEZÉS, ÉPÜLETFELÚJÍTÁS, ÉPÜLET SZIGETELÉS, FÖLDMUNKÁLATOK, KŐMŰVES MUNKA, MAGÁN- ÉS IPARI ÉPÍTKEZÉSEK, ÉPÜLETASZTALOSSÁG, ÉPÍTKEZÉS-SZERELÉS,
Webcím: www.balazsmuvek.ro
Email: office@balazsmuvek.ro
Adózási szám: 32319939
Nyitvatartás: H: - , K: - , Sz: - , Cs: - , P: - , Sz: - , V: -
Címkék: Ácsmunkák, alapásás, ásás, betonozás, Bobcat, bontás, épület felújítás, burkolás, burkoló, családi ház, csempézés, előtető, építészeti szolgáltatások, építkezés, építőanyag, épületgépészet, épületszerviz, fafaragás, falazás, festés-mázolás, filagória, gépészet, gépi ásás, hőszigetelés, irodatakarítás, javítás, karbantartás, kerítés, kerti konyha, kivitelezés, műemlékek felújítása, nyílászáró szerelés, padló, parafa burkolat, parkettázás, rusztikus téglafalazás, szalagparketta, szerelés, szigetelések, takarítás, takarító szolgáltatás, tereprendezés, térkő lerakás, tetőszigetelés, tetőzet, vakolás, villanyszerelés, vízszigetelés, Székelyudvarhely, Székelyföld, Erdély területén, Balázs Művek
Megosztás:

A Balázs Művek egy dinamikus, fiatalos lendületes építőipari cég, amely a megalakulása óta minőség-orientált és jövőbemutató teljesítményeivel ért el sikereket ezen a túlzsúfolt piacon. Tekintve, hogy az építőipar ma az egyik legmeghatározóbb iparág - mely a legszigorúbb követelményrendszert támasztja beszállítói, kivitelezői felé - cégünk elsődleges szempontja a minőség és a pontosság. Mi céltudatossággal és hosszútávra tervezzük a jövőt.

Határozott elképzeléseink mentén haladunk. Olyan megvalósítható konstrukciókban gondolkodunk, amely a legkisebbektől, magánszemélyek lakásfelújításától, a legnagyobbakig, hazai vállalatok üzemcsarnokáig mindenhol képes helyt állni, és mindenkinek ugyanaz a megbízható, precíz, pontos partnere tud lenni.

Értékeink, amiben hiszünk Etikai kódexünk legfontosabb elemei, amelyek meghatározzák magunkkal, illetve munkatársainkkal kapcsolatos belső elvárásainkat, és irányítják külső üzleti- és ügyfélkapcsolatainkat.

Mindezzel a Balázs Művek teljes vállszélességgel azt vallja és vállalja, hogy a megbízhatóság, gyorsaság, minőségi garanciák és a hozzáértés a kulcsa az építőiparnak úgy itthon, mint bárhol máshol a fejlett világban. Jó etalonként kívánunk szolgálni mindenkinek: kivitelezőknek, vállalkozóknak, építtetőknek, beruházóknak egyaránt.

Mivel azonban a színvonalat, a magas minőséget és technológiát semminél nem értékeljük többre, az olcsóság nem lehet meghatározó kritérium.

Szolgáltatásaink színvonalának egyértelmű bizonyítéka partnereink számának folyamatos növekedése, illetve régi partnereink újabb és újabb megrendelései. Alkalmazkodunk  speciális technikai, technológiai elképzeléseikhez, értékrendjükhöz és legfontosabb céljaikhoz.

Cégünk fő profilja a lakó- és ipari felhasználású épületek építése, felújítása, valamint általános és professzionális takarító szolgáltatásaink.

Építőipari kivitelezésekben főleg lakóépületek, középületek, igazgatási intézmények, egészségügyi intézmények, szociális intézmények, kulturális intézmények, sport intézmények építése, átépítése, felújítása, generál kivitelezése jellemez, de az egyedi igények kielégítése is meghatároz.

Részünkre a legjobb visszaigazolás a Megrendelő elégedettsége.

Balázs Balázs

Ügyvezető

Videó


Nincs hozzászólás. Legyen Ön az első aki hozzászól !


Itt megoszthatja véleményét a fenti cég, intézmény termékeivel, szolgáltatásaival kapcsolatosan.

Nevem
E-mail (nem publikus)
Üzenet
Az üzenet elküldéséhez megkérjük másolja be a fent látható biztonsági kódot.
Elfogadom a felhasználási, Cookie használati és adatvédelmi feltételeket.


Vissza a listázáshoz

Friss hozzászólások

Hírlevél

E-mail
Elfogadom a felhasználási, Cookie használati és adatvédelmi feltételeket.

top