TEXAL FANTAZIA SRL

2.88/5 (56)
Összesen:
2.58/5 (473)
Vissza a listázáshoz
Cím: 535600, Székelyudvarhely, Bethlenfalvi ú., 198
Ügyvezető: Benedek Ágnes
Mobil: 0733-674721
Kulcsszavak: FÜGGÖNYÖK ÉS SÖTÉTÍTŐK, RÖVIDÁRU ÉS MÉTERÁRU, SZŐNYEGEK, TEXTILÁRU, ÁGYNEMŰ ÉS ÁGYTERÍTŐ, PAPLAN ÉS PÁRNA, ÁRNYÉKOLÁSTECHNIKA, FÜGGÖNYÖK ÉS ÁGYNEMŰK RENDELÉSRE,
Webcím: www.texal.ro www.facebook.com/texalfantazia
Email: office@texal.ro
Adózási szám: 526138
Nyitvatartás: H: 08-19 , K: 08-19 , Sz: 08-19 , Cs: 08-19 , P: 08-19 , Sz: 09-14 , V: Zárva
Címkék: szövetek/vásznak, selymek, ágyneműk/ágynemű anyagok, függönyök/sötétítők/rolók, függönytartók, szőnyegek/padlószőnyegek, linóleumok, padlószőnyeg, bútorszövet, abroszok, rövidáru, pokrócok, ágytakarók, párnák, behúzott gombok stofe/tesaturi, mătăsi, lenjerii de pat/stofe pentru lenjerie de pat, perdele/draperii/rulouri, galerii, covoare/mochete, li
Megosztás:

     Vállalkozásunk, a Texal Fantázia 1992-ben alakult, mint textil-anyagokat forgalmazó cég. A kiváló minőségű termékeknek és pontos, minőségi kiszolgálásnak köszönhetően cégünk elégedett és folyamatosan bővülő klienskörre tett szert. Célunk, hogy jelenlegi és jövőbeli partnereink körét bővítsük, valamint lépést tartsunk az új trendek, irányzatok bemutatásával.

   Üzletünkben a kedves vásárló minden textilárut megtalál, amire lakása díszítésekor szüksége lehet: függönytartók, függönyök, sötétítők, bútorszövetek, ágyneműk, párnák, szőnyegek, padlószőnyegek, abroszok és egyéb textíliák. Széleskörű termékpalettánk kínálatán túl teljes körű szolgáltatásainkkal állunk vevőink rendelkezésére.

  Amennyiben termékeink felkeltették érdeklődését, bizalommal forduljon hozzánk, igyekszünk tudásunk legjavát nyújtani Önnek. Kérjük, ha teheti, látogasson el üzleteinkbe, amelyeket megtalál Székelyudvarhelyen, a Kornis Ferenc utca 31. szám, a Győzelem utca 2 szám alatt és a Bethlenfalvi út 198. szám alatt.

Nincs hozzászólás. Legyen Ön az első aki hozzászól !


Itt megoszthatja véleményét a fenti cég, intézmény termékeivel, szolgáltatásaival kapcsolatosan.

Nevem
E-mail (nem publikus)
Üzenet
Az üzenet elküldéséhez megkérjük másolja be a fent látható biztonsági kódot.
Elfogadom a felhasználási, Cookie használati és adatvédelmi feltételeket.


Vissza a listázáshoz

Friss hozzászólások

Hírlevél

E-mail
Elfogadom a felhasználási, Cookie használati és adatvédelmi feltételeket.

top