HELYI RENDŐRSÉG SZÉKELYUDVARHELY - POLIŢIA LOCALĂ ODORHEIU SECUIESC

5/5 (1)
Összesen:
2.54/5 (227)
Vissza a listázáshoz
Cím: 535600, Székelyudvarhely, Bethlen Gábor, 43
Ügyvezető igazgató: László Szabolcs
Telefonszám: 0372-100166 0266-210210
Kulcsszavak: INTÉZMÉNYEK ÉS HIVATALOK, RENDŐRSÉG,

Email: office@pollocodh.ro
Megosztás:
8 hozzászólás - Én is hozzászólok

Balázs ida - 2019-03-11

Jó napot kívánok! Kérem szépen időközönként jöjjenek a Temlom utcába (szombatfalva) parkirozás ellenőrzése végett,mert nem egyszer ütték le a csatornát a 2 szám alatti házról,mivel lleperkiroznak a temlom kert mellé útszükületet csinálnak,egy nagyobb jármű nem tud elférni,dudálnak,keresik a kocsi gazdáját stb. Köszönöm szépen,remélem intézkedést foganatositanak ez ügyben.

Peter Gellerd - 2017-05-12

A Szekelyudvarhelyi lakosok oda kerultek ,hogy elvarjak mindenkivel foglalkozzanak de veluk senki meg akkor sem ha ok hibaznak nem is kicsit , legtobbszor ! A Helyi Rendorseget szapuljak minden oldalbol , mert azt csinaljak amiert letre lettek hozva . Talan vannak durvabb beszolasaik de tapasztalatbol mondom ,hogy megerdemlik azok akikkel durvabban beszelnek ,mert azok azt hiszik mar semmi nem hat rajuk es barmit megtehetnek a varosban . A szemuveges rendorrel kapcsolatosan ,ha egyrol beszelunk ,mert lattam tobb szemuvegest is naluk ,az ugyesen iranyitja a forgalmat , sot meg az allamiak is tanulhatnanak tole . Nem egyszer lattam ,hogy abban a tumultusban reggel ,ahogyan iranyitja a forgalmat es szaz fele figyel ,meg a gyalogosokkal is meg kell ertesse ,hogy mit lehet es mit nem ahoz ,hogy epsegben eljussanak A-bol B-be de annyira nagykepuek egyesek ,hogy mar sajat eletuket nem tisztelik es ugy gondoljak ,hogy felneznek az emberek az uton arra aki kotekedik egy rendorrel . Ugy velem ,hogy nincs ahonnan esetleg lassa egy rendor ,hogy sajnos valaki beteg ! Vegszokent annyit tudok irni ,hogy egy rendor legyen rendor , huzza ki magat ahogyan teszik es ne hodoljon be senkinek es biraljon az uton kellokeppen ! Isten Aldja munkajukat es kernem a Szekelyudvarhelyi lakosokat ,hogy mindenki foglalkozzon sajat bajaval , udvaraval es torekedjenek egymast tisztelni es senkinek nem lesz baja se torvennyel sem rendorrel sem tarsaval !

Sandor Barna - 2017-03-26

Jo napot

Szeretnek megkerni a rendorseg dokgozoit hogy a Koztarsasag lakonegyedben parkirozo nem hasznalt autokat szallitasak el mert a helyet foglaljak evek ota.Peldaul a HR-08-HIH auto tulajdonosa mar fel volt szolitva.Az auton van rendszam de nincs muszakija a kereke a foldon ,a tulajdonos raktarnak hasznalja ertekes helyet foglalva vele.

KOszonettel

Fekete Peter - 2017-03-26

Igen a szemüveges helyi rendór ugy járkál az uton mind egy páva kihuzott gerincel,hogy ki vagyok Én,,,tessék észrevenni,Száljunk le a magas lőtol uraim.Ez az intézmény a lakoságért jótt létre és nem személyes kultuszok kialakitásáért,a félelemkeltés más intézmények feladata nem kellen oda alacsonyodni.Segitségünk ne abbol álljon hogy villogunk a Kossutba.oldjuk meg a tényleges problémákat.Egy levágott lábu emberroncs napokig üldógélt a Koirházi Szuper üzlet elótt és senki hivatalos szerv figyelembe se vette.Ha ugyanitt tilosba parkolsz 5 perc mulva állami helyi rendór parklóőr mindenki tőzdeli az ablakodra a cédulákat

rakos beteg - 2016-12-09

Tisztelt helyi rendőrség vezetőségehez,,megkérnénk szépen a szemuveges helyi rendőr urat tanitsák meg beszélni illedelmesen az emberekel,mert mi nem vagyunk kutyák,hogy ugy szol az embere hogy ott maraddddddd ez szégyen ,taknyos hitvány gyermek,rossz ember,ez a szemuveges helyi rendőr,szégyent hoz a városra

Nagy Agnes - 2015-10-15

Tisztelt helyi rendorseg vezetosegehez,
Ma delelott 10,25 ora lehetett,amikor a Bagolyvar konyvesboltbol kijottem es egy regi ismerosommel talalkoztam,alig valtottunk szot a jardan az atjaro elottunk,erkezik a feher Duster lelassit, en meg hatrebb lepek hogy lassa nincs szandekom le se lepni a jardarol,erre a szolgalatos holgy lehuzza az ablakot es lekezeloen igazgatni kezd,hogy alljunk
el az atjaro iranyabol,ha nem akarok meg lelepni.Tanacstalanul alltunk a 60 even feluli korunk tapasztalataval,ebben benne van a fegyelem,a szabalyok betarasa is.

A szolgalatat vegzo rendfenntarto holgy modortalan,szinte visszael azzal,hogy a feladatat vegzi,de csiszolatlan ,tapasztalatlan,emberekkel nem tud viselkedni.Modortanbol okulhatna meg.Tudasvagyam hatartalan,tehat tudni szeretnenk,hogy hol tevedtunk?
Ha nem, akkor megerdemelnenk egy akar bocsanat kerest.Mielobb masokat utasitgat,tanuljon meg viselkedniert ertunk szep szobol is.

MÁTHÉ LEVENTE - 2015-07-23

Dragă Poliția! Se atrage atenția asupra următoarelor linii

Bálint Lidia - 2015-06-19

Tisztelt székelyudvarhelyi Helyi Rendőrség vezetője!
2015.06.05-én, pénteken, 5 percre megálltam a református templom és az Alexandria cukrászda közötti járdára felállva. Tényleg 5 percre! Mikor visszaértem, megtaláltam az értesítést az ablakomon, hogy jelentkezzek a Helyi Rendőrségen hétfőn, 8-án, du. 15:45 perckor. Mivel nem Székelyudvarhelyen élek, ezért jelentkeztem akkor, pénteken 16 órakor, de a szolgálatos tiszt elküldött, hogy nem a megfelelő időben mentem, most nincsen bent az a személy, aki felvette az

Itt megoszthatja véleményét a fenti cég, intézmény termékeivel, szolgáltatásaival kapcsolatosan.

Nevem
E-mail (nem publikus)
Üzenet
Az üzenet elküldéséhez megkérjük másolja be a fent látható biztonsági kódot.
Elfogadom a felhasználási, Cookie használati és adatvédelmi feltételeket.


Vissza a listázáshoz

Friss hozzászólások

Hírlevél

E-mail
Elfogadom a felhasználási, Cookie használati és adatvédelmi feltételeket.

top