SALUBRISERV SA

2.74/5 (68)
Összesen:
2.73/5 (731)
Vissza a listázáshoz
Cím: 540296, Marosvásárhely, Hangya u., 2
Ügyvezető: Pop Zaharie
Telefonszám: 0265-214338, Fax: 0265-214338 , Mobil: 0752-200430
Kulcsszavak: HULLADÉKGAZDÁLKODÁS,

Email: office@salubriserv.ro
Adózási szám: 7774360
Megosztás:
23 hozzászólás - Én is hozzászólok

Carla Moldovan - 2020-12-21

Bună ziua, va rog să mă îndrumați cum pot plăti factura online. Mulțumesc.

maier iosn - 2020-07-15

buna ziua ,cum pot plati factura online? am crest cont dar nu pot introduce adresa sau ceva pt identificare client

Radu Vasile - 2020-05-14

Cum pot plati factura de salubritatea on-line ?

Trombitas Lorand - 2020-04-30

Buna.pe sttada Moldovei 24/A sunt 3 tomberoane pentru 4 blocuri cu cate 30 de famili adunate 120 famili plis se mai duc si din alte parti gunoiul din motiv ca sa facut parcare in locul tomberoanelor.Asociatia a sesizat de mai multe ori problema dar nu ati rezolvat nimic,gunoiul si acuma este pe jos ca nu mai este loc in tomberon.va rog luati masuri cat mai repede .sau sesizam si mediul !!

Vass mihai - 2020-01-17

Bună ziua aji dori loc de munca va rog frumos dac se pate sa acordați o posibilitate sa pot lucra nu ocotazaude ma pune ora ude dar sa am un servici va multumed

Nyulas Kinga - 2019-02-27

Bună ziua!
Cunoscând situația dificilă în care se află în prezent Salubriserv, foarte mult timp am fost îngăduitori și am acceptat cu calm și bună credință faptul că gunoiul se colecta la întâmplare (când marți, când miercuri, când în altă zi) din strada David Rusu. Nu trebuie descrisă consecința neridicării într-o zi a gunoiului, într-o stradă unde sunt multe câini, etc. Din păcate nu am fost niciodată informați dacă într-adevăr există o decizie oficială privind ziua în care se colectează gunoiul din strada respectivă (nu știa să spună nici persoana care adună banii, pe care noi îl plăteam conștiincios, iar la telefon nu răspundea nimeni). Până astăzi, când o voce feminină (nu s-a prezentat desigur) foarte revoltată a comunicat că ”gunoiul se ridică în zilele de miercuri pe David Rusu” (din păcate realitatea este alta”) și nepoliticos și cinic a spus ”să fim mulțumiți că se ridică măcar” (în condițiile în care noi plătim pentru acest serviciu, și atunci când nu este efectuat). În concluzie noi suntem cei vinovați că după aproape 1 an și ceva am avut curajul să adresăm o întrebare cât se poate de firească. Orice comentariu suplimentar este de prisos.... (am ajuns la concluzia, că atitudinea doamnei chiar a dezvăluit cu ce lucrează domnia ei).

Mihalyi Anna Maria - 2019-01-15

Buna ziua,
Mama mea a locuit intr-o locuinta sociala pe str.Sarguintei.
Din pacate a decedat si trebuie sa eliberam locuinta. Aveti cumva solutii pentru a putea debarasa mobila din locuinta?
Multumesc

Nagy Eva - 2017-11-19

Stimate Domn!
Sínt din Tg.Mures, Bul-l 1.Dec.1918. Nr.77., dupa programul
aparut ín ziarul Népújság din saptamina trecuta,am depus joi seara (16.noiemb.)8saci de gunoi, frunze, ín fata portii. Vineri 17, n-a fost luat. Abia vineri seara am citit ín ziar noul program. Nu fiind ín oras n-am putut lua inapoi ín curte. Sper!!!!! Cã luni (20) van fi luat conform noului program, care a apárut cam tirziu.
Cu stimá. Nagy Eva cetátean, care plateste totdeauna fárá intarziere plátile

19.11.2017. Tv.Mures

Pavel Gheorghe - 2017-09-15

Buna ziua,
Am inceput renovarea totala a unui apartament (pe Gh. Doja - zona Mocca) si au rezultat deseuri de constructie din demolari (faianta, tencuiala, sobe teracota, wc), deseuri de lemn (usi si tocuri de usi, ferestre cu geamuri si tocuri de ferestre), deseuri metalice (vana, boiler metalic pe gaz)
Rog a-mi transmite cum trebuie sa procedez in aceasta situatie (oare ar trebui sa duc aceste deseuri la zona de tomberoane ?)
Rog a-mi trimite raspuns cat mai repede posibil!
Cu respect
Gh. Pavel

Moldovan Emil - 2017-04-04

Buna ziua,
As dori sa aflu programul actiunii curateniei de primavara in Tg-Mures. Nu stiu cand se va ridica gunoiul de pe strada Teilor din Tg-Mures. Nu este publicata niciunde aceasta programare, de curatenie a strazilor din municipiu. Am cautat pe site-ul Primariei, nu am gasit nimic. Am vrut sa caut pe site-ul Salubriserv, nu exista site. Poate sa ma lamureasca si pe mine cineva in legatura cu acest aspect? Se va mai ridica vreodata acest gunoi, in conformitate cu programul de curatenie generala a localitatii? Pe alte strazi acest gunoi a fost ridicat, pe strada noastra inca nu. De ce nu se face o campanie de informare a cetatenilor prin toate mijloacele moderne de informare, pe care nu vreau sa le amintesc? Nu mai vorbesc de curatenia strazilor din municipiu care este sub orice critica. Nu cred ca mai exista asa oras mizerabil in Romania. Asa zisa curatenie, se face cu matura, tot praful ridicandu-se in aer si recirculandu-se. Asta se numeste circuitul prafului in natura. Pe vremuri, la scoala, am invatat despre circuitul apei in natura. Nu se stia despre asemenea circuit...In zece ani, de cand locuiesc pe strada Teilor, nu am vazut nicio echipa de la Salubriserv maturand sau spaland (sic) strada. Va invit la fata locului sa vedeti cum arata strada si trotuarele din zona, adica din zona A, care plateste cele mai mari impozite din oras. Platim degeaba acesti bani. Am ajuns sa-mi spal singur trotuarul si chiar strada, in fata casei, ca sa nu-mi ajunga praful inauntru. Oricum ajunge, orice as face, deoarece el exista in toata splendoarea lui, pe tot cuprinsul orasului. Si cand te gandesti ca inainte de 1989, orasul Tg-Mures era cel mai curat oras din Romania. Insa erau alte vremuri, oamenii erau trasi la raspundere daca nu-si faceau treaba.
Astept un raspuns, daca are cine sa mi-l dea. Oricum, cred ca am scris degeaba, nu se va rezolva nimic.

Dan - 2017-03-17

Locuiesc pe str padurii in budiu mic. Gunoiul se ridica de 2 ori pe luna, de regula miercurea.In data de 08.03.2017 nu mi sa ridicat gunoiul pentru ca in saci de 10 kg am pus excrementele cainilor. Unde sa le duc? Se vor ridica miercurea asta 22.03.2017 daca le duc in tomberon la drum? Multumesc anticipat pentru raspuns

Silvia F. - 2017-03-16

Buna ziua,
As dori sa sesizez ca in jurul cladirilor Electrica de langa podul Mures, pe langa Cupola, in statiile de autobuz de vis-a-vis de Cupola si de langa magazinele Palas (str.Calarasilor) nu e pastrata de loc curatenia. Ce echipa se ocupa de acest sector ? Iar tomberoanele nu sunt golite ( langa trecerea de pietoni din fata de la Electrica este un tomberon. Nu ar trebui sa aibe sac de plastic? Sau poate se goleste direct din cosul de gunoi metalic intr-un sac de gunoi doar inainte de a fi colectat.)
Si in dreptul depozitului Instaldi am vazut gunoaie aruncate la intamplare, pe strada.
Nici pe strada Morii, nici pe Arany Ianos si nici pe Calarasilor nu sunt destule cosuri de gunoi care sa nu permita oamenilor sa arunce gunoiul pe strada!
Va multumesc.

incze gabriela - 2017-03-06

Buna ziua,va rog sa luati masuri in vederea inbunatatirii serviciilor de curatare a strazi 22 decembrie1989.Echipa care matura strada trece fara sa mature,sau lasa gunoiul adunat ,care este din nou inprastiat de vant,sau gunoiul de pe langa copacinici nu este adunat.Stada este plina tot timpul de praf,echipa parcurge toata zona de la statia de autobuz Gara mica pana la TRIUMF in 30-40 de minute.In ale zone ,cum ar fi GARA,DAMB,echipele care fac curat sunt mai constiinciosi. NU mai putem respira! Va rog sa actionati ! MULTUMESC !

vasile - 2017-01-23

Buna ziua
VREAU SA SESIZEZ CA ECHIPELE DE CURATENIE EVITA IN MOD DELIBERAT P-TA GARII ZONA BLOCURILOR NR 2 si 3.
GUNOIUL COLCAIE PE TROTUAR ,PARCARE SI PE ALEA DE ACCES care face leg cu str GH Doja!!!!!!
Sper ca este doar un accident faptul ca omit aceasta strada!!!! 23.01.2017

ALINA SAVA - 2016-11-16

in data de 17.11.2016 strada IOAN ROMAN din cartierul UNIRII era programata pentru ridicarea deseurilor specifice curateniei de toamna. NU SA RESP[ECTAT PROGRAMUL AU VENIT IN DATA DE 16 DIMINEATA. CE FACEM ACUM CU GUNOIUL???

Cristi - 2016-08-04

La intrarea in cart Orizont din Livezeni stau, rasturnate si abandonate de vreo doua luni, doua conteinere galbene, rupte de oamenii dvs care manipuleaza aceste conteinere de deseuri reciclabile. Va rugam sa ne scapati de aceasta imagine dezolanta !

blajan nicolae - 2016-07-12

Buna ziua . Avem o problema cu serviciile Dvs. 1.Maturatorii nu matura pe str.Rovinari intre blocurile nr. 30-34 , o portiune de strada de cca.300metri. Am fost nevoiti sa angajam un maturator.Acum ca avem om angajat , domnii nici nu mai trec pe acolo . Vin la

Jabenitean Claudiu - 2015-11-20


Locuiesc în Tg Mureș strada. Maramureș 49.Din moment ce ne-ați dublat traidul la ridicarea gunoiului menajer nici nu îl ridicați la data stabilita ,am ținut tomberonul în fata porții o zi intrata adică miercuri iar seara l-am adus în curte nelasandu-l afară iar a doua zi dis de dimineață au venit cu mașina sa ridice gunoiul dar după viteza pe care o aveau nu cred ca au avut mult de lucru fiindcă majoritatea si-au dus gunoi în apoi în curte (va dați seama ca țiganii deja au devastat tomberoanele și numai resturi aruncate pe jos)Vă rog să luați masuri sa nu se mai întâmple altfel renunț la serviciile dvs.. ceea ce o sa-idee indemn și pe alții. Nu este o amenințare dar din moment ce eu îmi respect obligațiile și va plătesc Cum am mai spus dublu serviciile v-as ruga și pe dvs.. sa va respectați obligațiile contracuale fiindcă aontractul nu este unilateral. Cea care încasează banii vine cu dau săptămâni mă repede sa îmi încaseze facturile și eu o le plătesc fiindcă am înțeles că altfel nu își ia salariul.
Clu stima Claudiu (aștept răspuns pe adresa mea de mai pe care sigur o vedeti)

Feiiffer Viola - 2015-08-04

Buna ziua,sunt din Chinari Com.Santana de Mures Str.Viilor,suntem 5 famili pe aceasta strada si masina nu poate sa vina sus,noi ducem gunoiul la colt de unde este ridicat in fiecare marti.Problema este ca o saptamana vine masina la 7.30 cealalta saptamana la ora 15 si romi sau cainii deschid si tot gunoiul este aruncat afara.Asa sa intamlat si azi,am stans 4 saci de gunoi am dus la coltul strazi stiind ca masina e in celalalt capat a satului si am crezut ca ridica sacile dar nu au ridicat si tot acolo sunt.Platim taxa si in fiecare saptamana trebuie sa strangem gunoiul de pe jos.Ar fi bine sa avem la coltul strazi pt cele 5 famili sa fie un container metalic(am avut anul trecut in octombrie un container care o luna nu a fost golit si cand au venit alageriile a disparut cu tot cu gunoiul),trebuie cumva rezolvat teaba asta ,multumesc.

AAGES - 2015-06-30

Bună ziua!
Săptămâna trecută nu a fost ridicat deșeul menajer de la firma AAGES SRL din Sângeorgiu de Mureș str.Agricultorilor nr.16, am apelat la dispeceratul Dvs.dar nici până în prezent nu sa rezolvat problema.
Care sunt motivele?

Aștept răspunsul Dvs.
Cu respect,
Nagy I.

szocs zoltan - 2014-11-15

Stimate Domn Administrator!
Nu se matura deloc,pe str, Cernei,va rog sa luati masuri,
angajatii(maturatorii)se opresc la coltul stazii(spre gara} si
fac o pauza bine nemeritata!
Ajutatii ne,nu avem ce face cu frunzele cazute!

cu respect
Szocs Zoltan

andrea - 2014-09-02

Jo napot!tudomasukra szeretnem hozni azt hogy az alkalmazotjaik egyes szemet maradekokat csak akkor hajlandoak elvinni ha kapnak egy bizonyos osszeget(pl.egy sorre valot).tudtom szerint ezert a szolgaltatasert mar fizetuk onoknek.remelem hamarosan megoldjak a problemat.elore is koszonom.

Balogh Erika - 2014-07-25

Szep jó napot,

Arra kérem önöket, hogz a mi kis utcánkba is terjenek be .

cim Marosszentgyorgy , Margaretta utca, a Bányai János végében található, sajnos meg nics utcanév kirakitéve.

Ma is kitettem a szemetet, a syomszéd utcából elvitték a miénkből nem.
És ez rendszeresen igy van egz ideje, kérem oldják meg ezt a helyzetet.

Előre is köszönöm.

Balogh Erika

Itt megoszthatja véleményét a fenti cég, intézmény termékeivel, szolgáltatásaival kapcsolatosan.

Nevem
E-mail (nem publikus)
Üzenet
Az üzenet elküldéséhez megkérjük másolja be a fent látható biztonsági kódot.
Elfogadom a felhasználási, Cookie használati és adatvédelmi feltételeket.


Vissza a listázáshoz

Friss hozzászólások

Hírlevél

E-mail
Elfogadom a felhasználási, Cookie használati és adatvédelmi feltételeket.

top