ITON ELECTRONIC SRL

2.66/5 (29)
Összesen:
2.93/5 (269)
Vissza a listázáshoz
Cím: 540111, Marosvásárhely, Gyöngyvirág u., 9
Ügyvezető: Itu Alexandru
Telefonszám: 0265-213395, Fax: 0265-210109
Kulcsszavak: ÉPÍTKEZÉS-SZERELÉS,
Webcím: www.itongrup.com
Email: iton@itongrup.com
Adózási szám: 1262921
Megosztás:
5 hozzászólás - Én is hozzászólok

Pantelimon Felicia - 2020-06-16

Bună ziua!
Ar fi foarte bine pentru consumatori dacă ați introduce posibilitatea transmiterii indexului la apă pe același principiu ca la Eon și Electrica. Nu ar mai intra lume stăină în casă, fără legitimație și la ore nepotrivite. Tot bine ar fi dacă ați oferi și posibilitatea de a achita citirea și prin bancă. Mulțumesc! O zi bună!

Muica Alexandru - 2020-05-19

De ce trebuie plătit 3 lei pentru facturare ca nu inteleg

Andrea - 2020-05-16

Vin cu o mare supărare către această firmă. Din luna martie nu ați trimis nici un angajat să citească contoarele de apă din cauza Covorului. Acum în luna mai trimiteți angajați pentru citire și cereți să plătim 9 lei pentru citire. Nu vă este de rușine să cereți bani dacă nu ați prestat servicii către consumator. Știți proverbul ,, bani pe răsplata

MARIA NEGULESCU - 2019-12-11

Buna ziua, va transmit acest mesaj pentru ca am constatat ca nu va respectati clientii . Cum este posibil, in zilele noastre , sa lasati clientii 2 zile fara apa , in scopul verificarii apometrelor individuale din apartament ? Ati pus anunt la intrarea in scara blocului ca maine veti ridica apometrele de la apartamentele 1, 2, 3 samd si le veti monta poimaine !!! Contra cost ! Si maine si poimaine eu trebuie sa fiu acasa pentru aceasta operatiune programata aiurea Ce sa fac ? sa-mi iau 2 zile de concediu ?
De ce nu veniti cu alte apometre gata verificate, le schimbati , il luati pe cel vechi si-l verificati. Cate apometre puteti verifica intr-o zi ? Aveti nevoie de un stoc de 50-100 apometre de pornire , apoi lucrurile se fac usor. Sigur , va este mai comod , ca sa nu schimbati nici evidenta contoarelor / apartament . Dar nu faceti asta pe timpul si pe banii clientului. Pacat ca nu raspundeti nici la telefon. Pacat ca va conduceti afacerea in acest mod lipsit de viziune.

Moga Mariana - 2018-04-20

Domnului
Alexandru Itu,
Bună ziua,
Sînt clienta firmei dv., avînd instalate contoare de apă la baie și bucătărie ; locuiesc pe str.Brașovului, bloc 7, ap. 25 și doresc să vă semnalez următorul aspect negativ apărut de cîteva luni în legătură cu citirea indexului contoarelor de apă:
Termenul de citire era 25-27 ale lunii și veneau cititorii dv. ( două doamne ) pe baza unui anunț pus la avizierul blocului ; de cîteva luni, citirea este haotică și ca termen și ca cititor ( cele două doamne au renunțat probabil a mai veni în sectorul nostru). Acum citirea o face o doamnă pe care nu doresc să o mai primesc în casă,nici la mine, nici la mama mea, clienta dv. tot de pe str.Brașovului, blocul 5 ap.76. Motivul este comportamentul dînsei cu care eu nu sînt de acord : venirea fără ecuson/ legitimație, neanunțată în prealabil, la diferite zile din lună, la ore tîrzii.
De aceea vă solicit respectuos a-mi indica o altă modalitate de a relaționa cu dv. în ceea ce privește transmiterea consumului lunar de apă de către mine, spre firma dv. . Există posibilitatea autocitirii ?
În speranța că veți înțelege corect spiritul acestui mesaj și că mă veți ajuta în a vă transmite la timp consumurile de apă, vă mulțumesc anticipat.

Itt megoszthatja véleményét a fenti cég, intézmény termékeivel, szolgáltatásaival kapcsolatosan.

Nevem
E-mail (nem publikus)
Üzenet
Az üzenet elküldéséhez megkérjük másolja be a fent látható biztonsági kódot.
Elfogadom a felhasználási, Cookie használati és adatvédelmi feltételeket.


Vissza a listázáshoz

Friss hozzászólások

Hírlevél

E-mail
Elfogadom a felhasználási, Cookie használati és adatvédelmi feltételeket.

top