Blog


Székelyföld legnépszerűbb éttermei, avagy OMNIBUS ÉTTEREM népszerűségi díjas éttermek 2017-ben
2017-07-25
Annak érdekében, hogy kiderítsük, melyek 2017-ben Székelyföld legkedveltebb, legnépszerűbb éttermei, az omnibus.ro online felületén 2017. május 17. és július 21-e között nagyszabású kampányt tartottunk. Ennek során az omnibus.ro napi akár 1700 látogatójának szavazatai alapján kerestük a választ arra, hogy Melyek Székelyföld legnépszerűbb éttermei?
Tovább olvas

Kedvenc Étterem OMNIBUS Népszerűségi Díj 2017
2017-05-17
Keresztelő, születésnap, elsőáldozás, bérmálás, konfirmálás, kicsengetés, eljegyzés, esküvő, üzleti vacsora, baráti- családi látogatás: mind-mind olyan alkalmak, amelyeken szeretjük megadni a módját az evésnek-ivásnak, a közös mulatozásnak és ezért étterembe megyünk. De melyikbe? Hová érdemes asztalt foglalnunk, hogy a lehető legjobb ételekben, kiszolgálásban és élményekben részesüljünk?
Tovább olvas

Kedvenc Pékség OMNIBUS Népszerűségi Díj 2017
2017-04-10
Az omnibus.ro oldalait naponta közel kétezren látogatják.
Tovább olvas

Székelyföld Népszerű Pékségei 2017
2017-02-23
Az omnibus.ro hamarosan újra számba veszi, hogy melyek a legnépszerűbb székelyföldi pékségek.
Tovább olvas

Előkészületben a CSÍKSZÉKI OMNIBUS TELEFONKÖNYV első 2017-es kiadása
2017-02-15
A csíkszéki vállalkozások, vállalkozók, intézmények, egyesületek, boltok, üzletek telefonszámai, hasonlóan a többi székelyföldi adatokhoz online elérhetők és mobil eszközökkel is könnyen használhatók a www.omnibus.ro oldalon. Mindazok számára, akik ritkábban használják az internetet, 2017 nyarán elérhetővé tesszük ezeket az adatokat nyomtatott formában is.
Tovább olvas

Megjelent az Udvarhelyszéki OMNIBUS Telefonkönyv 2017-es kiadása
2017-02-07
Az OMNIBUS szerkesztőség új terméke, az OMNIBUS Telefonkönyv a legújabb nyomtatott kiadvány, amely nyomtatott kivonata a www.omnibus.ro weboldalon elérhető, folyamatosan frissülő székelyföldi termelői és szolgáltatói adatbázisnak.
Tovább olvas

Kedvenc Fogorvos OMNIBUS Népszerűségi Díj 2016
2016-12-19
Fogorvos. A legtöbben összerezzenünk már a szó hallatán is, és ameddig lehet, halogatjuk a felkeresését. De előbb-utóbb, egészségünk és külsőnk érdekében kénytelenek vagyunk meglátogatni őt. S ha már muszáj, akkor menjünk a legprofibbhoz, a legkedvesebbhez, ahhoz, akinek elégedett páciensei bizonyítják, mennyire jól dolgozik!
Tovább olvas

Székelyföldi TOP50-es cégek a 2015-ös év eredményei alapján
2016-10-31
Nem csak az energia pörgeti a székely bizniszt! A 2015-ös év árbevételi adatai alapján igen jól ment a legnagyobb székelyföldi cégeknek: a top 50 vállalat összbevétele 16 százalékkal, több mint 2,3 milliárd lejjel nőtt 2014-hez viszonyítva, ami együtt járt az alkalmazotti létszám enyhe, 2 százalékos emelkedésével is. A marosszéki cégek dominanciája egyértelmű, a legnagyobb 50 cég közül 29 innen kerül ki, és az összbevétel-növekedés jelentős hányada, 86 százaléka, azaz közel 2 milliárd lej is innen származott.
Tovább olvas

Előkészületben az UDVARHELYSZÉKI OMNIBUS TELEFONKÖNYV első 2017-es kiadása
2016-10-05
Az udvarhelyszéki vállalkozások, vállalkozók, intézmények, egyesületek telefonszámai, hasonlóan a többi székelyföldi adatokhoz online elérhetők és mobil eszközökkel könnyen használhatók a www.omnibus.ro oldalon. Mindazok számára, akik megszokták, kedvelik a nyomtatott telefonkönyvet, 2017 elején ingyenesen elérhetővé tesszük ezeket az adatokat nyomtatott formában is.
Tovább olvas

Új értékelési időszak az omnibus.ro-n!
2016-09-27
Szeptember 22-én délutántól ismét a nappalnál hosszabb éjszakák időszakába léptünk.
Tovább olvas

Légy az OMNIBUS csapat tagja!
2016-07-04
• Szeretsz önállóan dolgozni, de már tudod, hogy egy jó csapattal eredményesebb lehetsz? • Szívesen beszélgetsz emberekkel, és könnyen feltalálod magad új helyzetekben? • Örömmel tölt el, ha a munkádnak értelme van, ha hozzájárulhatsz vele mások sikeréhez? Ha a fenti kérdésekből legalább kettőre igen a válaszod, lehet, hogy köztünk a helyed!
Tovább olvas

Székelyföld legnépszerűbb éttermei, avagy OMNIBUS ÉTTEREM népszerűségi díjas éttermek 2016-ban
2016-06-30
Annak érdekében, hogy kiderítsük, melyek Székelyföld legkedveltebb, legnépszerűbb éttermei, az omnibus.ro 2016. május 1. és június 22.-e között nagyszabású kampányt tartott. Ennek során az omnibus.ro napi akár 1700 látogatójának szavazatai alapján kerestük a választ arra, hogy Melyek Székelyföld legnépszerűbb éttermei?
Tovább olvas

OMNIBUS ÉTTEREM népszerűségi díj 2016
2016-06-23
OMNIBUS ÉTTEREM népszerűségi díj 2016
Tovább olvas

Melyek Székelyföld legnépszerűbb éttermei?
2016-05-11
Különleges alkalmakkor, vagy csak úgy, kényeztetésből, mindannyian szeretünk étterembe járni. Legyen szó akár keresztelőről, születésnapról, kicsengetésről vagy akár baráti, üzleti vacsoráról, nem mindegy, hogy milyen ételeket eszünk, milyen kiszolgálásban részesülünk és hogy milyen élményekkel gazdagodunk!
Tovább olvas

Ahol a legjobb kenyerek sülnek
2016-03-25
Székelyföldön a kenyér az egyik legalapvetőbb élelmiszer, mindenki eszi és szereti, fehéren, barnán, rozsosan, frissen vagy pirítva, ahogy éppen adódik. Az igazi székely még a laskát és a pityókát is kenyérrel eszi, így hát nagyon nem mindegy, milyen vekni kerül naponta az asztalra.
Tovább olvas

KI SÜT NEKED MA? - időközi kiértékelés
2016-03-08
Az OMNIBUS keresi Székelyföld legnépszerűbb pékségét! Naponta esszük, így egyáltalán nem mindegy, hogy milyen kenyér kerül az asztalra. Az OMNIBUS online felmérésében Székelyföld legnépszerűbb pékségeit keresi. A március 21-ig tartó kampány félidejénél a Diószegi Pékség vezet, őt követi a Babi Pékség és a Harmopan, de még van idő szavazni és módosítani a sorrenden.
Tovább olvas

Keressük Székelyföld legnépszerűbb pékségét!
2016-02-24
Ki süt neked ma? Esszük reggel, délben, este; sajthoz, tojáshoz, sonkához; lekvárosan, vajasan, zsírosan vagy csak úgy magában, hiszen Székelyföldön a kenyér valóban a mindennapi betevőt jelenti.
Tovább olvas

Állásajánlatok
2016-02-08
A székelyföldi OMNIBUS katalóguscsalád szerkesztősége értékesítési munkatársakat keres.
Tovább olvas

Álomesküvő könnyen, gyorsan az OMNIBUS-szal!
2016-01-26
NAGY NAP, kis gond! A pazar menyasszonyi ruhától a profi fotósig, a csodás csokortól a pompás tortáig megannyi dolog szükséges ahhoz, hogy a NAGY NAP tökéletes legyen! Ne hagyd, hogy az esküvőt megelőző időszak a stresszről és a kapkodásról szóljon, inkább tölts minél több időt életed szerelmével!
Tovább olvas

Értékeljük a legjobbakat!
2016-01-11
Az óév végén és az új év kezdetén mindannyian szeretjük áttekinteni elért eredményeinket és átgondolni jövőbeli terveinket. Nem vagyunk ezzel máshogy itt az OMNIBUS-nál sem, ezért mi is megnéztünk, hogy online katalógusunkban melyik az az öt cég, amely a legtöbb értékelést szerezte az utóbbi időben.
Tovább olvasFriss hozzászólások

Hírlevél

E-mail