Online kereső   Mobil kereső   Nyomtatott katalógus   

Nyomtatott katalógus


Mindannyiunk számára világos, hogy bárkinek: vállalkozónak, vásárlónak, ügyintézőnek, diáknak, nyugdíjasnak egyaránt, ügyes-bajos dolgai intézésében létfontosságú a gyors tájékozódás.

Az OMNIBUS ebben a vonatkozásban siet a székelyföldi lakosság segítségére. Áttekinthető, nevéhez híven mindenki számára könnyen kezelhető kiadványban adjuk közre egy-egy székelyföldi régió cégeinek, intézményeinek, egyesületeinek bemutatását, elérhetőségi adatait.

Az OMNIBUS katalóguscsalád 1995 óta áll a székelyföldi lakosság rendelkezésére: huszonnégy éves tapasztalatunk nyomán alakult ki az a gyakorlatunk, hogy nem csupán egy tájegység vonzásközpontjának számító város, hanem a teljes régió gazdasági és intézményi rendszerének adatait bocsátjuk olvasóink rendelkezésére. Így az OMNIBUS katalógust haszonnal forgathatja bárki, aki valamely termék, szolgáltatás, vállalkozás, intézmény iránt érdeklődik.
 
Gyorsaság és hatékonyság a felhasználásban: ezt a kívánalmat igyekszünk a katalógus szerkesztői elgondolásában érvényesíteni. Odafigyelünk a kétnyelvűség követelményére is - hangsúlyozzuk: minden polgárnak mindennapos segítőtársai szeretnénk lenni újabb és újabb kiadványainkkal.

Katalógusaink megtalálhatóak a székelyföldi háztartásokban, vállalatok és  intézmények  irodáiban, polgármesteri hivatalokban.Alsó-Háromszék


Gyergyószéki


Udvarhelyszék


Felso-Háromszék


Csíkszék

Friss hozzászólások

Hírlevél

E-mail
Elfogadom a felhasználási, Cookie használati és adatvédelmi feltételeket.

top