HARGITA MEGYEI TANFELÜGYELŐSÉG - INSPECTORATUL ŞCOLAR JUDEŢEAN HARGHITA

2.76/5 (70)
Total:
2.62/5 (457)
Back to list
Address: 530140, Miercurea Ciuc, piaţa Libertăţii, 5/323
Principal Inspector: Gîrbea Petru Ioan
Phone number: 0266-312514, Fax: 0266-312148
Keywords: OFFICES AND INSTITUTIONS, SCHOOLING AND EDUCATION,
Website: www.isjhr.eduhr.ro
Email: isjhr@isjhr.eduhr.ro
CUI number: 4246068
Share:
5 comment - I will comment to

Magdalena Fekete - 2019-12-12

Tiszitelt Tanfelugyeloseg!Segitseguket szeretnem kerni munkaviszonyban.Munkat ,orakat valana a lanyom ,roman -angol,vagy esetleg tanitoi allast ,helyettesitest.Harghita megyeben. Nezegetem a hirdeteseket ,de nem talalunk semmit!Elore is koszonom szepen!

Lorincz laszlo - 2019-09-14

A tanfelugyelok nem tudom látnak e. 9 es médiával nincs munkaién. Aki ny........ annak van.ez tiszta vacakolás. Aki nem tud halad és nincs vizsgája. Csak annyit tisztelettel nézzenek már valamilyen szinten utána ki milyen jegyek jutott ahova jutott. 2 gyérekkel 9 es jeggyel az úton. Állas nincs. Kosz tanügyminisztérium nem érsz semmit.

DR GALL ANNA - 2017-01-09

Buna dimineata...LA MULTI ANI/ Viitorul nostru depinde cum rezolvam proplemele,sanatatea COPIILOR nostri DE ce nu sunt respectate privind asistenta medicala a eleviilo,a prescolariilor din M.CIUC DE ce nu luati in considerare sfaturiile medicului scolar priviind preventia bolilor DE ce sunteti de acord sa lucreze medicul scolar fara examen

kovacs gyorgy - 2016-12-21

egy feljelentest szeretnek tenni onok fele
a csikszeredai jozsef attila iskola roman szakos ugynevezett szabo eva tanarno viselkedesevel szemben. amit a gyerekem iskolabol valo athelyezesevel kellett megoldanom. mert sem az osztalyfonokno hozzallasaval nem lehetett megoldani. szabalyszeruen kinyirjak a gyereket.megkerem minel hamarabb intezkedni es valaszt varok koszonom szepen.

DR GALL ANNA - 2016-11-24

JO NAPOT KIVANOK.. Tobb alkalommal jeleztem a tanfelugyeloseg fele az iskolaigazgatok,azon tevekenysegerol,hogy alairjak az iskolaorvosok jelenletei ivet pontajt.NAGYON komoly visszaelesek tortentek a kedves koleganok jogtalanul napi 3-4 ora munkaert felveszik a 12 oras bert..az en normam helyett 2 es fel norma jott letre...s Onok is ezzel egyet ertenek..holott a gyermekek,foleg az ovodasok ,napkozisek egeszsegugyi felugyelete nincs biztosiva Kerem ezt a problemat felubiralni,mert sulyos kovetkezmenyei lesznek..hiszen a GYEMEKEK EGESZSEGEROL van szo udv dr gall anna

Add your opinion about the products and services of this firm/instituion!

Name
E-mail (not public)
Message
Type the code above.
I agree to Terms of use, Cookies and Privacy Policy.


Back to list

Latest comments

Newsletter

E-mail
I agree to Terms of use, Cookies and Privacy Policy.

top