JOB EURO 2007 SRL

2.86/5 (44)
Total:
2.57/5 (611)
Back to list
Address: 540027, Târgu Mureş, str. Tineretului, 2/ P/ 2A
Aministrator: Molnár Emese
Phone number: 0265-261200, Fax: 0265-261200 , Mobil: 0745-611920
Keywords: LABOR INTERMEDIATION,
Website: www.jobeuro.ro
Email: jobeuro2007@yahoo.com
CUI number: 21493963
Share:
40 comment - I will comment to

Berszan kinga - 2020-05-19

En is még kerek mindenkit hogy ne doljenek be a marosvasarhelyieknek mert nagyon at verik az embereket minket aval biztattak hogy minden honap 20 an van a fizetes és heti50 euro eloleg és 3 kaja now a mikor ki mentunk heti 20 euro eloleg volt egy ebed és este adtag egy szeletelt veknit egy fel vagottat 2 reggel re és 2 esti vacsorara ez a 3 kaja és hogy nagyon Jo a szallas még minden hol ott nagya rendetlenseg és egy csoport felelos aki Annamaria nak hivnak és azt mondta hogy semmi koze nincs a vasarhelyiekhez azt a szerzodest amit OK csinaltak tartsuk még emlekbe ami 550 lej volt fejenkent és hogy kint az van hogy nem havonta hanem 3 havonta van fizetes és ez volt mi 4 en mentunk ki és at lettunk verve

Anna Fazakas - 2020-05-06

Jó napot! Kedves embertársak, meg szeretném kérdezni, hogy van e valaki akinek van mostani tapasztala a Job partnerrel? A csoki gyáros cégnél Németorszàgban valaki dolgozik-e?Vagy esetleg indúlt-e ki a karantèn után. Reális vélemènyt szeretnék kapni a cégről, szállásokról, munkahelyről.
Várom a kommenteket, és megkérem írjanak, hogy ha nem megbízható ne menjenek az emberek külföldre. Telefon számon vagy e-mailben is beszélhetünk akinek van tapasztalata.

Gyorfi Peti - 2019-06-25

Sziasztok, nos ez a cég intéz munkát, de nagyon rosszat sokat kell a semmire fizetni jelenleg itt vagyunk német országba ez így nem fasza tehát senki ne hidjen ezeknek a noszemelyeknek.

Alin - 2019-03-28

Buna dimineata a fost cineva la munca in germania cu firma de recrutare Job partner 2013 targu mures ..?! Ce pareri aveti ? Multumesc frumos

gabor mihaly - 2019-01-21

Enis igy jartam 550 lejt szemejenkent a nejemel lefizetunk es EMESE aki csak hazudik egyik naprol a masikra semi sehol meg ha hivjuk akor o all feneb es aszt mongya mijen turelmetlenek vagyunk nagyon szepen mekerem aki mar volt enel a cegnel es atvertek kerem ajunk osze es jarjunk a vegere mert mindenkinek ez penz nekem is az 11oo lej kerem irjatok .anyit tudok mondani hogy tobet senki ne agyon EMESENEK EGY LEJ SEM

zoli - 2018-08-02

Nagyon vigyazanak ere a ceg re ;Molnar Emese egy nagyon okos es szegyentelen no aki engem is at vert lefizetem en is min onok 500 lejt es tobb mind egy eve hazudoznak kerem mindenkit aki at volt verve etol a ceg tol Jobpartner ; aljunk osze es adjuk torvenybe varom jelenkezesuket.Zoli mar osze gyultunk egy jo paron Maros Vasarhelyrol.Le kell alitanii az ilyen mucsok kegyetlen embereket hogy ne verjenek tobb embert att.Koszonom.

Tankó Marta - 2018-06-23

Figyelem ! Arra szeretnék még kérni minden magyar ajkú embert hogy ne fizessen senki ennek a cégnek mert mi már meg jártuk atvernek el kuldtek februárban fizettünk 550 lejt és azt mondták hogy két hét és odakint leszünk de ez nem így történt ! Májusban fel hivtak és azt mondták hogy most már ki visznek 2018 június 9 én ki is vittek vetschauban a cég neve rikhecen ott ami fogadott tiszta korella telep kondíció semmi és kaja ehetetlen mindez napi 20 euróért és tiszta romanciganyal dolgoztatnak akik nek csak buletin kellett és semmi más ingyen ki hozták őket és mi jól fizettünk hazudoznak itt is vasarhelyt és ott is az a szemétláda Annamária egyszerűen nem hagytak dolgozni !így semmi pénz nélkül valahogy sikerült ismerősök segítségével el menekülni masorszagba ! Arra kérek minden magyart keruljetek ezt a céget ! És ha valakinek bizonyíték kell akkor privatban kuldok a kondíciók !

arpad - 2018-03-23

szép naótt mindenkinekk aki teheti ne fog.ezel a cégel. nem elég hogy egy csomótt fizetel egy szoval és r oviden. ne foglalkozatokk evel a cégel..........koszonom hogy elolvasstadd....

arpi - 2018-03-23

szép napótt mindekinekk. ezel a cégel nagyón vigyázatokk én is megjárþám wele amikór kifizetem 650 -lejt és 3-honapón keresztul eszze visza hazugdostakk vegul meguntam és elmentem magyarba reja egy év után sikerultt valahogy eljoni éß ide kintt be tetekk egy olyan szálóra,hóü az ajtón mé bár zár sem vótt mindenemett eloptákk amig munkábban voltam, ez egy komolytalan cég osze visza hazugdoznakk miutan egy csomott fizetél aki teheti ne fog,wele mertt porul járnakk az emberekk nekikk csak a pénz kel éß miután ki fizetél mindentt onatól nemtudsz semitt sem csinálni még bár a pénzedett sem adjákk visza szoval onatól kezdve ok az urakk és aztt csinnálnakk mitt eppentt akkarnakk az emberekkel aki tehti ne foglalkozon. nagyon vigyázatókk velukk angol bilenytyuzetel nem tudokk rendesen magyarúl írní de reélem,hógy megértí az akkí ólwassa...

Gabriella - 2018-03-09

Sziasztok. Mi is lefizettünk fejenként 550 lejt a brémai konzervgyári munkára még február elején. Azt mondták egy héten belül lehet menni dolgozni, azóta is csak meséket gyártanak, hazudoznak: egyszer hogy a kinti nőcike nem fog a papírjainkkak rögtön szaladni, hogy bejelentsen, máskor a héten nincs oda kiut, mert most hollandiába szerveznek utat, harmadszor meg, hogy gond van az elszállásolással....!!! Más ne döljön be nekik elég, ha mi pórul jártunk!! Vigyázat velük, mert átvernek!

névtelen - 2018-02-13

Szeretnénk érdeklödni mivel januárban lefizetem Németországban a munka lehetöséget és mikor lesz az indulás??? Kérem minél hamarább a választ!!!!!

Reni - 2018-02-10

Sziasztok valaki mar jutott ki evel a ceggel egyàtàlàn dolgozni ?

Reni - 2018-02-07

Sziasztok tenyleg igaz amiket irtok ? Lefizettuk a parommal ezelott 10 napja es azt mondtak h hivnak

p. - 2017-10-28

detto így jártam, ezek értik a dolgukat nem semi mindenből kimagyarázzák magukat

Anna - 2017-10-25

Sziasztok.A Job Partner 2013 cég hirdet egy konzervgyári munkát,én jelentkeztem,fizettem,el is mentem.Az első nap derült ki,hogy nincs 8 euros órabér,nincs 8 órai müszak,hanem fix fizetés van,12 órát kell dolgozni éjszakába.A fizetés,pedig 1350 euro,amiből lehúzza a cég a lakásra 200-,a buszra amivel bevisznek dolgozni pedig 50eurót.A cég Brémába van,a cég neve Just in Time.Nekem ezeket itthon ez a cég nem igy mondta.Minden héten jőttek új emberek,amig ott voltam,jelzem nem sokat,14-17en álltalába azon a héten el is jőttek haza,mert kicsi a pénz.A régebbi munkások akik álltalába magyarországiak azon rőhőgnek,hogy a székely nem tud dolgozni ,nem birja .A munka fárasztó,emelni kell,és gyorsan kell mozogni,mindenből megvan egy óra alatt mennyit kell megcsinálni,ha pedig szallagra raknak egyszerre 4 konzervet kell rakni kettessével fogni két kézzel, megdagad a kezed garantálom mégha a legkissebb konzerv megy a szallagon akkor is.A régi munkások non-stop lőkik a süket dumát,hogy ez eddig hol élt,hogy nem tudja rakni a konzervet biztos otthon még fawc.jük van meg hasonló amitől a székelynek borúl el az agya,de direkt csinálják...Állitólag a főnők aki arab amúgy ,pénzt kap a külfőldi munkások után mégha haza is megy egy hét után akkor is.Ha nem birod nyugottan haza lehet jőnni a kutyát sem érdekli,sőt mintha arra menne ki a játék,hogy a gyorsak maradnak,a tőbbi mennyen el,lassuakat nem viselnek el sokáig,ha nem jőssz bele a munkába addig szivatnak ott kell hagyd,mert ha nem baj leszVolt egy olyan érzésem,a régiek(magyarországiak)tőbbet keresnek mint a

András - 2017-09-05

Sziasztok kérésem egyben tanácsot szeretnék kérni tőletek
jelentkeztünk a feleségemmel a németországi konzerv gyárba de még sajnos nem tudjuk a munka pontos leírását a német cég nevét és a város ahova mennénk .segítségeteket szeretnék kérni pontos részletes információval tudtok-e szolgálni
Érdemes-e előre fizetnünk ketten a feleségemmel 1000 ront azaz kb 67000 forintot vagy sem .Melyek azok Kritériumok azaz elfogadható-e ez a román cég
köszönöm a választ
irjatok erre andrassrac90@gmail.com

Attila - 2017-08-02

Emberek. Ez a cég most Job partner 2013 néven fut, folyamatosan hirdetik a német és holland munkákat. Eperszedés, indulás június eleje :)). De már augusztusban vagyunk, bár lehet hogy a hónapokkal nincsenek tisztában. Még arra sem képesek, hogy átírják a hirdetést, ez is szerintem mutatja, hogy mennyire komolytalan az egész. Gondolkoztam azon, hogy felveszem velük a kapcsolatot, de szemet szúrt ez amit fentebb leírtam, meg amúgy is rákeresek a hirdetőkre ha tehetem, és ezen drága cég fent van egy listán amit a román munkaügy írt össze. Ezen a listán hasonló cégek vannak mint a Job Euro 2007, most Job Partner 2013, akik az embereket ott verik át, ahol tehetik.

http://jurnalmm.ro/firmele-de-care-trebuie-te-feresti-lista-publicata-astazi/

Nagy Júlia - 2017-07-25

Kedves munkavállalók!

Szomorúan értesülünk arról, hogy az ilyen és ehhez hasonló cégek, akik dolgozni akaró embereken nyerészkednek, becsapják, átverik őket.
Tisztában vagyunk vele, mennyire kockázatos a lakhelyüktől távoli munkahelyet keresni, felkerekedni az ismeretlenbe, a bizonytalanba. Nyilvánvalóan sokan azért fordulnak közvetítő céghez, mert valami biztos pontra, kapaszkodóra, esetleg számonkérhetőségre vágynak, de a fenti példából látszik, hogy ez sokszor rosszul sül el.

Mi egy magyar család vagyunk, Magyarországon, Fertődön van a családi gazdaságunk, szarvasmarhatartással és növénytermesztéssel is foglalkozunk. Jelenleg 2 erdélyi fiatalembert is foglalkoztatunk, egyikük már 10 éve, másikuk 2 éve dolgozik nálunk, így teljesen leinformálhatók vagyunk.
Munkát ajánlunk megbízható magyar embereknek állatgondozó és traktoros munkakörbe is, szállást ingyen biztosítunk a telepünkön kialakított szolgálati lakásokban.
Akit érdekel ilyen jellegű munka, az bátran jelentkezzen édesapámnál a +3670/453-8505 telefonszámon.
Szeretettel várunk mindenkit, leinformálható munkahelyre, közvetítő nélkül, kérésre szívesen küldök képet a telephelyről lakásról is, így nem az ismeretlenbe kell elindulnia annak, aki nálunk szeretne dolgozni.
Minden jót kívánunk Önöknek, várjuk a jelentkezést!

Üdvözlettel:
Nagy Júlia

marton - 2017-03-14

addig le nem szálok a cégröl még vissz fizeti az 500 lejemet és teszek rola hogy mindenki meg tuggya hogy mijen hazug cég

Zsolt - 2017-03-13

Sziaszot ! szeretnem felhivni a figyelmeteket hogy Semmifele kepp NE FIZESETEK egy lejt se mert ez az egesz a Kesz Atveres ! februar elejen lefizettem 500 lejt azzal a tudattal hogy ez egy komoly megbizhato ceg a fenykepek es a beszed alapjan ugy tunt hogy egy inteleiges normalis holgyel beszelek... lassan teltek a napok kaptam 3 szerzodest de azzal is maradtam !!! jah es egy telefonszamal amit varhatok hogy hivjon hogy mikor is lesz az indulas... Kedves Molnar emese latom hogy jol kitanulta a szakmajat !!

marton - 2017-03-10

Sziasztok én is csináltam szerződést január 10 én fizettem 500 lejt azt mondták hogy január 28 án lesz az indulás egy mezőgazdasági céghez egy fólia házba azóta küldtek 3 különböző szerződést de egyik-sem volt az a mit igértek ezek után nem tudom mit tegyek és vajon vissza kapom-e a pénzem és rájöttem hogy átverés az egész .

stana sanyi - 2017-03-07

Jonapot most volt ez eben az ev be mert enis fel iratkoztam 500lej t fizetem meg sehol semi

stana sanyi - 2017-03-07

Hat aszt hiszem enes aban a cibobe leptem mert egyik naprol a masikra hazudnak de ezekutan hogyes merjen elmeni a zember ha ijent halasz munkot most kene vigyenek szerda v csutortok aszt montak hivtam hody otvan az utaslista a sofornel es ofog hivni de meg nem hivot senki valaki dud mondani valamit mostis aszt csinalyak

Juditka - 2017-02-21

Én sem tudom szó nélkül hagyni a cégnek a tevékenységét. A lányomat és a barátját is átverték. Már a buszjegy is meg volt véve Csehországba, és érdekes módon lerobbant a busz... képesek voltak ilyen gyerekesen hazudni. Mivel ki volt fizetve a buszjegy, megígérték, hogy hamarosan lesz indulás. Végre 2-3 hét után értesítettek, hogy lehet menni, mert van munka.
Megérkeztek a Skodagyár alkalmazottjaként, és abban a városban nem is létezett gyár. Odakinn négy nap felkészítés után eldöntötték, hogy mégsem biztosítanak munkát. Hazudózások sorozata következett. Megjegyezném, hogy a közvetítő fel volt háborodva, mert csak 2 embert kért (hogy milyen munkára, azt nem lehet tudni), és jóval többen voltak. Köztük egy házaspár, akik 2 gyereküket hagyták otthon, hogy becsületes munka reményében , nem csalással/átveréssel, tudjanak pénzt keresni.
A gyerekeinkről szinte semmit nem tudtunk, nem volt internet, telefonálási lehetőség. Szerencsére fel voltak pakolva étellel, és volt költőpénzük is, amit ügyesen osztottak be, és a szükséges dolgokat meg tudták venni. Nagyon nehéz, stresszes perióduson mentünk át.
Szerencsénkre megkaptuk a csehországi közvetítő tel számát, és olyan rámenősek voltunk, hogy más közvetítőhöz irányították a fiatalokat. Három hét hazudozás után lett munka, de még a bőrt is lehúzták róluk. 16 órákat dolgoztak. Mellesleg megteltek poloskával. Még most is rémálma van a lányomnak ezektől a rossz emlékektől.
Szűk fél év alatt 3 helységben voltak, és 4-5-ször költöztek.
Annamari asszony úgy értesített, hogy az Európai Unió követelményeinek megfelelő felszereltséggel rendelkezik a konyhájuk..., és minden előírásnak megfelelnek a munkaviszonyok. Nagyon tévedett. Persze, nem szégyelte elvenni a gyerekektől a 490 lejt fejenként ( tehát 2x490 lej). Nem is tudom, hogy lehet aludni ilyen pénzszerzési lehetőség mellett. Én nem tudnék a tükörbe nézni, ha ilyen módon keresném a kenyerem.
Ez idő alatt semmilyen nyoma nem volt annak, hogy a fiatalok munkaviszonyban vannak. Pedig a munkakönyv is meg volt ígérve.
Annak örvendek, hogy szerencsésen hazaértek, és azt kívánom, hogy mindenkit óvjon a sors az ilyen emberektől/ munkaadóktól. Remélem, hogy mint szülő, mert Annamarinak is van gyereke, soha nem fogja megtapasztalni ezeket a kellemetlenségeket, és meg fog szólalni a lelkiismerete is.
Sajnos a gyerekemet ért traumának még mindig nyoma van.

job euro 2007 = job partner 2013 - 2016-12-24

Tisztelt figyelmüket kérem , minden olyan pénz károsult ügyfélnek aki befizetett cégünknek és még nem utazott ki külföldre. Kérem fáradjanak be irodánkba, december 28 -án reggel 11 órára, mert vissza fizetünk minden pénzt az ügyfeleinknek. Aki nem tud megjelenni , azt január 5 - én várjuk . Kellemes Karácsonyi ünnepeket kívánok. Üdvözlettel. Molnár Emese

Timea - 2016-05-28

Emberek figyelem!!

Ez a cég csak àtveri az embereket!Különböző kifogàsokat találnak ki az indulással kapcsolatban !(időjárás,munkáltató stb).folyamatosan tolják az indulás időpontját !!!
Én

Eniko - 2016-05-19

Kedves emberek!
Figyelmeztetni szeretném önöket ,hogy SOHA SEMMILYEN körülmények között ne fizessenek le pénzt

Arpad - 2016-05-01

Tisztelt Molnár Emese csak azt szeretném meg kérdezni öntől,hogy önnek azt tanították
a jogi egyetemen,hogy hogyan kell a szegény nincstelen rászorult embereket mégjobban meg koppasztani és kihasználni nameg hazudni nekük a nap 24-órájábol 25-öt.

Várom megtisztelő válaszát.

Eniko - 2016-04-08

Valaki utazott ki Nemetorszagba a ceg altal?

Patrik - 2016-01-21

En mar masodjara vagyok kint dolgozni a Job Euro ceggel es minden ok .Epitkezesben dolgozom es semi gondunk nem volt .Tobben dolgozunk Kovaszna - Maros megyebol (21) en . Aki dolgozik annak nics problemaja.

Árpád - 2015-08-17

Tisztelt Munkaközvetitőnek szakosodott hazug társaság,még meddig hazudoznak az önök által a pénzétől meg koppasztott embereknek és a többiközt nekem is sajnos én is úgyjártam,hogy sepénz sem az önökáltal kecsgtetett külföldi munka

munkas - 2015-07-01

Vigyazzon mindenki ezzel a cegel mert nagyon ravaszok es sok embert atvernek azt igerik h munkat keresnek csak sajnos ok nem talalnak.Igy nem lehet perelni sem oket.mi is parba mentunk volna es be is fizettuk csak azota semmi hir.szlovakia es csehorszagi ajanlatokat kuldenek .2 euros oraberel.
Remelem megtalaljak egyszer az emberuket....en csak azt kivanom h gyogyszere koltseg az a penzt amit az emberektol elvettek.

TIbesz Gabriella - 2015-05-06

Figyelem! A ceg neve most Job Partner 2013, ne fizesssetek le penzt a cegnek Nemetorszagi munkara mert nem kozvetitenek ki, csak Csehorszagba vagy Szlovakiaba ehberert. Mindig csak az esozesekre hivatkoznak vagy a munkaadora,igy huzzak az idot. Erdekes modom ismerosok altal kitudtam jutni Nemetorszagba es nem voltak gondok az esozesek miatt,ugyanugy ment mindennek a termelese. Magyarazkodni es csavargatni a szavakat jol tudjak na es persze soha nem ok a hibasok semmiert. Valaszt nyomban nem adnak ha 'bizalommal fordulsz hozzajuk',visszahivnak 4oraig-varhatod, es igy huzzak az idot ha mar massal nem tudjak. Akar hogy is de mindig talalnak valami kiskaput,ujabb hazugsagot. Azt a 20-30%-ot sem fizetik vissza. De fenn az Isten,s nem bottal ver...

attilaferencz - 2015-03-10

Sajnos én is csak ugyanazt tudom mondani,hogy ezzel a munkaközvetítő céggel nem szabad szóba álni mert nekük csak az emberek pénze kell és utána 2-éven át úgy hazudnak mint a víz folyás.Sajnos ők erre vannak szpecializálodva,hogy aki velük szerződést köt azt meg koppasztják úgy hogy köpni nyelni nem tud.De a pénzt azt nem adják vissza kitalálnak mindent csak a pénz nekük maradjon.

Tisztelettel egy önök által meg kárositott személy!!!!

Tünde - 2014-12-09

FIGYELEM!!! KESZ ATVERES!!!
kedves emberek senki ne jelentkezen erre a szep kis mezes mazos ceghez mert nem mas..! Szegyen teljesek 2 evinel tobb hogy befizetunk 1500 lejt! Ami a mai vilagban egy fel vagyon akar fiatal parnak akar csaladosoknak es azt nem is mondom hogy szekelyudvarhelyrol ketszer kellet Vasarhelyre fol utaznunk ami ismet 200lejbe kerult a benzin plusz Ket even at postakat jartunk vissza kuldeni az iratokat az ismet minden postazas bele kerult penzunkbe. Most par honapja minden egyes nap kiborulasal veszekedesel telefonalnunk kelet sajat penzunkert amibol vissza igenyeltek 1500 lejbol kaptunk 140 lejt meg a benzinre sem eleg... Es hol van akkor a penz a pontos 1500 lej? Mulat kedves fonok asszony belole. Es meg ne legyek ideges ugy e kedves Emese. Fajdalom ami vegbe megy hogy lehuzak az embereket! Mindenkit kerek ne menyen oda a probara se!! Mert a penz nem vicc es aztan se poszto se penz! Szegyeljek magukat de nincs olyan torveny ami enyi ember ellen tud valni en igerem nekik hogy aki ember igy jart mind ossze gyujtom es olyan pert akasztok nyakukra Hogy Szent Peter sem veszi le rolluk..

Teglas Tihamer - 2014-10-07

Ezek szerint en is ugyan abba a csonakba evezek mint sok mas porul jart.Meg kerem ezen az uton vagy ahogy onok akarjak . De minel hamarabb tegyenek arrol, hogy az altalam kert es amit a szerzodesben is alairtunk legyen is belole valami .Meg nem ragalmaztam es mindig tisztesseges voltam onokkel szembe el varom forditva is, mert mindjart le jar a 2 eves szerzodesunk es a penzem ert amire en dolgoztam meg nem kaptam semmit es ez nem fair .


TISZTELETTEL meg amig van Teglas T PS szeretnem hogy nyilvanossa tegyek a valaszt,koszonom

Pontos Vessző - 2014-08-12

Szeretem a székelységet; de azt nem tudom megérteni, hogy miért kérnek „fakturát” amikor „árdéjt” vesznek ( kérhetnének „kitáncát” is tvá-val…..), meg, hogy miért olyan nehéz egy számítógépre telepíteni a magyar nyelvű billentyűzet kiosztást? de nagyon büszkék vagyunk, hogy MAGYAROK VAGYUNK, NEM-DE??

Aladár - 2014-07-30

Ez a ceg komolytalan!!! senki ne higyen el semmit amit ez a ceg allit magarol.utana lehet nezni az interneten is, hogy ez a ceg csak atveres.Semmi nem igaz amit allitanak magkurol.Nem ertem, hogy hogy mernek meg a varosban elni ennyi atveres utan.Addig huzzak csobe az embereket mig valaki jol meg nem veri Molnar Emeset!!Senki ne csinaljon szerzodest ezzel a ceggel, mert csak a penzt veszik el mikozben fut fat igernek.

Job Euro - 2013-10-04

Tisztelt.......ragalmazo (mivel nincs annyi jo erzes onben, hogy a teljes nevet megadja Melinda), valaszolni szeretnek a fenti hozzaszolasahoz.
Elso sorban ha adatbazisunkban van es azt aliitja, hogy meg nem utazott ki, tamassza ala bizonyitekkal es indokolja meg, hogy miert...mert biztos, hogy adtunk ra magyarazatot, az is biztos, hogy nem a mi cegunk hibajabol nem utazott meg ki.
Masod sorban ha adatbazisunkban van akkor kell legyenek hivatalos eredeti iratai, egyuttmukodesi szerzodese amiket a mi cegunkkel kotott. A szerzodesben fel vannak tuntetve torveny szerint egymas irant valo kotelezettsegeink, amiket be kell tartani ugy nekunk mint onnek is.Kulonben a mi cegunk a munkakamaraval egyutt dontunk afelol, hogy a jelentkezoknek a legjobb es legmegfelelobb munkahelyet biztositsuk.
Arra kerjuk legkozelebb ha barmi gondja, kerdese lenne, forduljon bizalommal a cegunkhoz szivesen informaljuk arrol amit tudtunk.
Megemlitenem azt is, hogy nem a mi cegunktol fuggenek a kiutazasi idopontok, hanem a kulfoldi alkalmazo cegektol. Ahogy megvannak az utazasi datumok azonnal intezkedunk, hogy idoben es gondmentesen jusannak kulfoldre.
Ha a mi cegunkhoz fordult kulfoldi munkalehetoseg vegett, kerjuk ne ragalmazzon bizonyitek nelkul.
Tisztelettel JOB EURO 2007

Melinda - 2013-10-01

vigyazzatok erre a cegre mert ez nem biztonsagos a sok penzt felveszik es nem kuldnek ki dolgozni es meg a penzt sem adjak vissza olyan szemely vagyok aki mar megjarta veluk

Add your opinion about the products and services of this firm/instituion!

Name
E-mail (not public)
Message
Type the code above.
I agree to Terms of use, Cookies and Privacy Policy.


Back to list

Latest comments

Newsletter

E-mail
I agree to Terms of use, Cookies and Privacy Policy.

top